Carsten Sørensen bliver udnævnt til administrerende direktør for Caverion Danmark den 1. januar 2019. Han kommer tilbage til Caverion fra en stilling hos Qubiqa.

Carsten Sørensen bliver ny administrerende direktør for Caverion Danmark. Han var ansat i Caverion Danmark-Norge som Vice President for Industri 2015−2017 og vender tilbage fra en stilling som Group CEO hos Qubiqa. Carsten Sørensen kommer til at rapportere til Ari Lehtoranta, Præsident og CEO, Caverion Group og bliver også medlem af Group Management Board.

NB! Vedvarende energi og optimering af byg og ejendom. Kurset afholdes d. 5. marts 2019.

- Med denne ændring tager vi de næste skridt i implementeringen af vores strategi i Danmark. Den nuværende administrerende direktør Michael Højgaard har gjort det godt med at starte en turnaround af den danske forretning og sætte den nye retning. Udførelsen bliver nu ledet af Carsten Sørensen. Jeg vil gerne takke Michael Højgaard for hans indsats i Caverion, og jeg vil ønske Carsten Sørensen velkommen tilbage til Caverion. Jeg ønsker ham succes i hans nye rolle, siger Ari Lehtoranta.

Caverion designer, producerer, drifter og vedligeholder brugervenlige og energieffektive tekniske løsninger til alle typer bygninger, industri og infrastruktur. Caverion koncernen havde i 2017 en omsætning på 17 milliarder kr., heraf godt 1 milliard kr. i Danmark. Der er i alt 16.200 ansatte i 12 lande, heraf små 1.000 i Danmark.


Relaterede konferencer

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Den nye Planlov KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse