Casa har indgået entrepriseaftale med Topdanmark på ca. kr. 330 mio. om opførelse af en ny karrébebyggelse i Ørestad Syd. Byggeriet er tegnet af Vilhelm Lauritzen Arkitekter.

Det er Topdanmark Ejendomme, der ejer og har udviklet byggefeltet, hvor Casa A/S er udvalgt til at opføre 234 boliger.

- København mangler boliger, ikke mindst til børnefamilien, hvor forældrene har det, man kalder almindelige indtægter. Med den attraktive beliggenhed tæt på både natur og Københavns Centrum ser vi frem til, at vi kan byde 234 familier velkommen i 2019, siger administrerende direktør i Topdanmark Ejendomme, Søren Kempf Holm.

NB! Byudvikling for 18 milliarder på Frederiksberg. Konferencen afholdes d. 17. januar 2017.

Byggeriet har et samlet boligareal på godt 22.400 kvm samt kælder på 6.900 kvm. Bygningerne som varierer mellem 4 og 7 etagehøjder, er en del af Karrékvarteret i Ørestad Syd, som er struktureret i den klassiske københavnske karréform.

Boligerne op til Amager Fælled indrettes multianvendelige og fleksible i langtidsholdbare materialer. Fællesarealer og gårdhaver etableres som lægivende uderum, mens boligernes placering er orienteret i forhold til sol/lysindfald og udsigten over det naturskønne, åbne nabolandskab.

NB! Nordhavnen - de næste faser 2017-2030. Konferencen afholdes d. 24. marts 2017.

Casa har allerede adskillige projekter i København og bygger allerede i Ørestaden, på Enghave Brygge, i centrum samt er i gang med flere store projekter på Amager.

- Med denne spændende opgave, som vores organsation er godt rustet til, fortsætter vi den høje aktivitet i Region Hovedstaden, siger Per Semmling, direktør i Casa.

Projektet på byggefelt 3.5 i Ørestad Syd påbegyndes nu og skal afleveres medio 2019, hvor de nye beboere kan se frem til at flytte ind.


Relaterede konferencer

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Boligudvikling i København frem til 2030

Den nye Planlov KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND