Vinder af Københavns Erhvervspris 2019 blev Carl Ras: - Det er fuldt fortjent, at Carls Ras tager prisen for CSR, miljøansvar og socialøkonomiske virksomheder. Det er imponerende, hvordan virksomheden yder en kæmpe indsats for både miljøet, udviklingslandene og mennesker, der har ryggen mod muren, siger beskæftigelses- og integrationsborgmester Cecilia Lonning-Skovgaard (V).

4 københavnske virksomheder vandt Københavns Erhvervspris 2019. Vinderne blev bådudlejningsfirmaet GoBoat, velfærdsleverandøren DUOS, appen mod madspild Too Good to Go, og leverandøren af værktøj og beslag Carl Ras.

Københavns Kommunes Erhvervspris blev overrakt på det årlige Erhvervsdialogmøde på Københavns Rådhus. Vinderne udmærker sig inden for kategorierne attraktiv storby, innovation, iværksætteri samt ved at tage et miljømæssigt og socialt ansvar.

- Stort tillykke til årets vindere af Københavns Erhvervspris – og titlen som byens bedste virksomheder. I formår at skabe vækst, flere arbejdspladser og grønne løsninger til København og går dermed foran på fornemste vis. Det stærke felt vidner også om en kæmpe styrke og diversitet i det københavnske erhvervsliv med så forskellige brancher repræsenteret, siger overborgmester Frank Jensen (S).

- Det er også min opfattelse, at Carl Ras med et godt eksempel påvirker byggebranchen til at hjælpe udsatte ledige med et job at stå op til hver dag og hjælpe dem videre i livet. Det er flot, siger beskæftigelses- og integrationsborgmester Cecilia Lonning-Skovgaard.

De 4 vindere er udpeget af medlemmer af Københavns Erhvervsråd på baggrund af 19 nominerede virksomheder. Dommerkomiteen bestod i år af 4 medlemmer fra Københavns Erhvervsråd:

Torben Möger Pedersen, adm. direktør, PensionDanmark

Yael Bassan, direktør, Copenhagen Bicycles

Nicklas Kany, adm. direktør, MentorDanmark

Dorthe Petersen, direktør, Meyers Madhus.


Relaterede konferencer

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Boligudvikling i København frem til 2030

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Den nye Planlov KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS