Den finske investeringsfond CapMan Real Estate har købt 340 lejligheder på Risskov Brynet. Sælger af porteføljen er Domis K/S. Det er CapMans hidtil største transaktion i Aarhus.

Det samlede projekt, som CapMan har købt af Domis K/S, omfatter i alt 21.600 kvm boliger fordelt på 340 enheder samt 216 underjordiske parkeringspladser. Projektet afleveres i 4 trancher i løbet af 2017/2019.

- Vi er meget glade for at kunne offentliggøre denne betydelige transaktion på Risskov Brynet, der underbygger den stigende interesse fra udenlandske investorer, vi har set over de seneste år. Aarhus fortsætter sin høje vækstrate med ca. 5.000 tilflyttere om året, og der er en fortsat stærk efterspørgsel efter delevenlige lejeboliger i cykelafstand til centrum og universitetet. Risskov Brynets attraktive beliggenhed tæt på Riis Skov og centrum gør investeringen attraktiv som en stabil udlejningscase for en langsigtet investor, udtaler Lars Erik Larsen, der har forestået transaktionen for Domis K/S.

NB! Aarhus: De store projekter. Konferencen afholdes d. 8. marts 2018.

Risskov Brynet er et tidligere industriområde, der blandt andet har huset Aarhus Sporvejes garageanlæg. For 3 år siden udviklede Aarhus Kommune og Domis K/S i et tæt samarbejde området til et nyt boligkvarter med mulighed for opførelse af i alt 125.000 kvm boliger samt et mindre areal til erhverv, herunder to dagligvarebutikker, som et supplement til Veri Center, der ligger lige overfor området.

Handlen er formidlet af Sadolin & Albæk. PWC og DLA Piper har rådgivet Domis K/S, og Plesner har rådgivet CapMan.


Relaterede konferencer

Boligudvikling i Jylland

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND