CapMan Real Estate udvider tysk investors danske portefølje med et 8.900 kvm projekt udviklet af MT Højgaard på Flintholm.

CapMan Real Estate udvider Bayerische Versorgungskammer’s (BVK) danske portefølje med et 8.900 kvm projekt udviklet af MT Højgaard på Flintholm. Det oplyser MT Højgaard i en pressemeddelse.

Med tilføjelsen af Flintholm kommer CapMan’s mandat, som er en boligejendomsfond administreret gennem Universal-Investment’s fondsplatform, op på en investeringssum på 6,4 milliarder kr.

Boligprojektet er beliggende på Frederiksberg, et attraktivt boligområde med adgang til grønne arealer og tæt på Flintholm station, som med metro og S-tog forbinder området med resten af Frederiksberg og København.

Frederiksberg: De store projekter. Konferencen afholdes d. 6. oktober 2020.

- Flintholm er en fremragende tilføjelse til BVK’s nuværende boligejendomsportefølje, og vi ser frem til at fortsætte samarbejdet med BVK. Fremadrettet har vi en solid pipeline, som giver mulighed for yderligere opkøb på tværs af de nordiske lande, siger Robert Feldt, der er investeringsdirektør hos CapMan Real Estate.

Projektet består af 5.940 kvm bolig fordelt på 54 boliger, 500 kvm detailhandel og 59 parkeringspladser samt depotrum i kælderen. Alle lejlighederne får egne altaner eller terrasser.

Arkitekt Holscher Nordberg har tegnet et projektet, der er købt på "forward funding"-basis af MT Højgaard, som også står for opførelsen af projektet. Byggeriet er planlagt til at starte i 1. kvartal 2020, og det forventes afleveret nøglefærdigt ved udgangen af 2021.

Paragraf 5.2-indgreb: De nye 2020-regler - og muligheder. Kurset afholdes d. 29. januar 2020.

- Med udviklingen og salget af dette projekt sikrer vi en flot afrunding af byområdet omkring Flintholm, og vi leverer en bebyggelse, der lever op til vores egne samt Frederiksberg Kommunes høje krav til arkitektur og bymiljø. Vi har arbejdet med de kvaliteter, som samlet set betyder, at projektet skaber merværdi til byen og nærmiljøet omkring Flintholm, siger Christina Jørgensen, der er direktør for Projektudvikling & OPP i MT Højgaard.

CapMan Real Estate har i dag over 40 dedikerede fagfolk indenfor investering, kapitalforvaltning og ejendomsadministration. CapMans nuværende ejendomme under forvaltning overstiger 18,7 milliarder kr.


Relaterede konferencer

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Stormflodssikring af by- og landområder

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Ny udbudslov KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032