Calum og Dades har indgået aftale om opførelse af 57 lejligheder fordelt på 5.700 kvm på grunden SH 1-3 på havnen i Køge. Lejlighederne bliver familieboliger med en unik beliggenhed tæt på by og vand.

Byudviklingsprojektet Køge Kyst finder sted over de næste 10-15 år, og projektet er allerede godt i gang med udviklingen af en helt ny bydel i Køge med fokus på kultur, nærhed til natur og gode transportmuligheder. Målet er at skabe boliger til 4.000 indbyggere og op mod 4.000 nye arbejdspladser, og med aftalen mellem Dades og Calum er endnu et boligprojekt på plads.

- Køge er et spændende område i vækst. Vi glæder os til at deltage i den strandnære bydelsudvikling og kan allerede mærke, at der er stor interesse for familieboliger af høj kvalitet, siger Boris Nørgaard Kjeldsen, administrerende direktør i Dades, som også erhverver også en parkeringskælder tilhørende projektet.

NB! Helsingør investerer 13 milliarder i byudvikling. Konferencen afholdes d. 26. januar 2017.

Byggeriet Sættes i gang i midten af 2017, og der opføres i alt 5.700 kvm, som Calum, der tidligere har købt arealet af Køge Kyst, har udviklet.

- I Calum har vi været glade for at sælge til Dades, der har ageret som en meget professionel køber, som vi glæder os til at bygge for, siger Jakob Axel Nielsen, direktør i Calum.

Der er lokalplan i området, så nu forestår en proces med at finde entreprenør og indhente byggetilladelse.

 

 


Relaterede konferencer

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Ungdomsboliger på et modent marked

Stormflodssikring af by- og landområder

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

Køge: det store byggeboom frem til 2032