I 2008 købte C. F. Møller et svensk arkitektbureau i Stockholm, og næste år vil de åbne et nyt kontor i Malmø eller Lund.

I 2008 købte C. F. Møller Architects Berg Arkitekter i Stockholm or at være mere strategisk til stede i Sverige. Nu planlægger C. F. Møller at åbne kontor i Sydsverige. Det skriver News Øresund.

- Vi har planer om at blive en langsigtet partner på den svenske vestkyst og i Skåne. Først nu efter cirka 10 år er vi modne til at komplettere vores Stockholmskontor med yderligere et kontor, eftersom vores brand, opgave og interesse nu er stærk nok til at etablere os, siger Lone Wiggers er partner og arkitekt i C.F. Møller Architects., til News Øresund.

TRÆ - etagebyggeri - udfordringer, løsninger og god økonomi. Konferencen afholdes d. 16. april 2020.

Ifølge News Øresund handler C. F. Møllers tilstedeværelse i Sverige også om, at konkurrencen i Danmark er hård. At være på flere markeder fungerer for de danske arkitekter som en form for risikospredning i forhold til konjunkturerne.

Desuden kan  C.F. Møller bruge de forskellige tegnestuers referenceprojekter mellem landene samt udveksle erfaring mellem kontorerne, mener Lone Wiggers. Det er blandt andet mere almindeligt at bygge i træ i Sverige end i Danmark, noget som hun sammen med nogle kollegaer forsøger at ændre, skriver News Øresund.


Relaterede konferencer

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Stormflodssikring af by- og landområder

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS