På trods af rekordhøj og stigende tomgang på kontorlokaler, er det lykkedes ejendomsselskabet Briggen og ejendomsrådgiver DTZ Egeskov & Lindquist at gennemføre en række udlejninger i Storkøbenhavn. Faktisk står teamet for 30 procent af alle kontorudlejninger i området de senetse 6 måneder.

De seneste 6 måneder er mere end 30 procent af samtlige kontorudlejninger i Søborg, Brøndby og Albertslund gennemført i samarbejde mellem ejendomsselskabet Briggen og ejendomsrådgiver DTZ Egeskov & Lindquist.

Dette niveau ligger væsentligt over DTZ Egeskov & Lindquists samlede markedsandel i området, som ligger i omegnen af 5 procent. Udlejningerne på den Københavnske Vestegn er desuden gennemført på trods af, at tomgangen på kontorer i Storkøbenhavn er steget siden årets begyndelse, og regionen i øjeblikket oplever landets højeste tomgang på kontorlokaler.

NB! Erhvervslejeloven - nye lovændringer og retspraksis. Seminaret afholdes d. 2. februar 2016.

- Det er særdeles interessant og tilfredsstillende at arbejde så tæt sammen med et selskab som Briggen, som har en så fokuseret tilgang til markedet og et så stort fokus på lejertrivsel, siger administrerende direktør hos DTZ Egeskov & Lindquist, Mikael Hartmann og lægger ikke skjul på, at der er en vis tilfredsstillelse i at kunne gennemføre udlejninger på ejendomme, som konkurrenterne ikke tidligere er lykkedes med.

Der er samlet set gennemført 7 udlejninger, primært kontorarealer og en mindre andel af lagerlokaler, på i alt 3.500 kvvm, hvormed Briggens samlede tomgang i Storkøbenhavn er nedbragt med godt 15 procent.

- Vi er meget tilfredse med DTZ Egeskov & Lindquists foreløbige udlejningsarbejde på vores ejendomme i Storkøbenhavn og ser det som en naturlig udvikling af vores samarbejde at antage DTZ Egeskov & Lindquist som rådgiver, siger regionschef hos Briggen Danmark, Daniel Ewerlöf.


Relaterede konferencer

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Den nye Planlov KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder