Nyt beboelseskvarter i Nyborg skal skabe 47 nye mindre boliger i ejendomsselskabet BoStads projekt med Mangor & Nagel.

Ejendomsselskabet Bostad har sammen med arkitektfirmaet Mangor & Nagel har netop har igangsat lokalplansarbejde vedrørende et nyt boligprojekt, som skal bringe liv til et tidligere kontorområde på Bryggerivej 1-3 i Nyborg.

- Vores projekt er inspireret af de gamle byhuse i Nyborgs historiske bymidte og bymuren. Bygningen vil sammen med den tårnlignende bygning på den modsatte side af Storebæltsvej og give indtrykket af, at man passerer en byport, når man kører ind mod byen. Det er i tråd med Nyborgs historiske bygninger centrum og BoStads vision om at skabe gode rammer for liv på ejendomme med respekt af menneskers livskvalitet, miljø og kultur, fortæller Bostads administrerende direktør, William Kanta.

ODENSE: de store projekter. Konferencen afholdes den 28. april 2021.

Den nye bygning kan blive på 3.960 kvm og rumme 47 boliger med en gennemsnitsstørrelse på 73 kvm samt et erhvervslejemål på 208 kvm. Bostad vil med projektet erstatte de eksisterende kontorbygninger, der ifølge ejendomsselskabet er utidssvarende, og som der ikke længere er efterspørgsel efter.

Bostad har gennem de seneste år udvidet sin portefølje af boligudlejningsejendomme betydeligt i flere regionale vækstbyer. Selskabet ejer omkring 1.750 lejemål fordelt på større byer over hele Danmark.

Et af de fokuspunkter, som vejer tungt, fortæller direktør William Kanta, er netop muligheden at bevare den kulturarv, der ligger i mange ejendomme. Både i respekt for dén arv, man tager med sig, men også for den følelse, som et nyt hjem gerne skal give.


Relaterede konferencer

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.