CJ Group skal stå for byggeriet af 93 boliger fordelt på i alt 9.500 kvm i projektet Sneglehusene, som BIG har tegnet.

Det er Tækker Group, der står bag det 1-4 etager høje boligprojekt Sneglehusene i den nye bydel Nye. BIG har tegnet projektet, der skal opføres af CJ Group.

- Jeg har helt bevidst valgt både store og mindre arkitektfirmaer til Nye, og entreprenørerne er også forskellige. Mit foreløbige indtryk af samarbejdet med CJ Group er yderst positivt. Det er faktisk et af de bedste forhandlingsforløb, jeg har været med til
, siger Jørn Tækker.

NB! Aarhus: De store projekter. Konferencen afholdes d. 27. november 2019.

-
Vi mærker et klart ønske om at lave et optimeret byggeri, der både tilfredsstiller BIG og os, og vi oplever ikke den sædvanlige entreprenørrolle, hvor alt udmøntes i penge ved selv små ændringer. Jeg håber og tror, at byggeprocessen bliver lige så god, for så har vi fundet en entreprenør, vi gerne vil samarbejde med i fremtiden, fortsætter han.

Nye skal have mellem 10.000 og 15.000 indbyggere og ambitionen er, at området skal bygges efter byøkologiske principper. Der skal tænkes nye løsninger inden for ressourceforbrug, miljøbelastning, transportforhold og natur. Samtidig skal der skabes nye varianter af boligtyper, som for eksempel ”den tætte villaby”, hvor villaer og klyngehuse blandes med plads til mange forskellige familietyper, aldersgrupper og indkomstgrupper.


Relaterede konferencer

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Boligudvikling i Jylland

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND