B. Nygaard Sørensen havde den billigste pris ved licitationen på ovenstående byggesag og har nu indgået kontrakt med KAB om opførelsen af i alt 110 boliger til multihandicappede og sindslidende i Ørestad.

Det 4.900 kvm store byggeri til multihandicappede er et botilbud med 60 specialplejeboliger til borgere med multiple funktionsnedsættelser — borgere med fysiske og/eller psykiske funktionsnedsættelser med begrænset eller intet sprog. De 50 specialplejeboliger fordeles på 5 bo-enheder på hver sin selvstændige etage fra 2. – 6. sal.

NB! Investeringer i boliger i København for 60 milliarder. Konferencen afholdes d. 24. november 2015.
 
På 1. sal etableres 1 bo-enhed identisk med de øvrige bo-enheder, men indrettet som 10 aflastningsboliger til midlertidigt ophold. Samtlige bo-enheder har på alle etager direkte adgang til en stor vestvendt fællesterrasse/altan. I stueplan etableres internt dagtilbud med aktivitetslokaler og fysioterapi for beboerne, administrations- og mødefaciliteter for bo- og dagtilbud, fælles medicinrum, storkøkken samt afskærmet gårdhave for ophold og træning.

Byggeriet til sindslidende omfatter ligeledes 4.900 kvm og består af 2 tårne forskudt i forhold til hinanden Det ene tårn er 8 etager, det andet er 9 etager. Der opføres i alt 50 plejeboliger. Boligerne indrettes som 2-rums boliger. De udstyres med altan beregnet for kørestolsbruger, har eget køkken og er i øvrigt indrettet som plejeboliger. Boligerne udføres som 4 boligtyper fordelt på de 7 øverste etager.

NB! Alternativt boligbyggeri. Konferencen afholdes d. 21. oktober 2015.

De 2 nederste etager indeholder fællesarealer såsom aktivitetsrum, café og spisestue samt personalefaciliteter. På 1. sal indrettes der produktionskøkken med kapacitet til at kunne servere alle måltider til beboerne. Spisestuen, som er placeret ved siden af køkkenet, skal kunne rumme 75 personer ved særlige lejligheder.
 
Der etableres fuld kælder under bebyggelsen med diverse teknikrum, depotrum, køkkendepot og vaskeri samt omklædningsrum for personalet. De 2 nye bebyggelser er tegnet af totalrådgiver AI med BogL Landskabsarkitekter som underrådgiver og har et samlet anlægsbudget på 160 millioner kr.


Relaterede konferencer

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Ungdomsboliger på et modent marked

Boligudvikling i Jylland

Fremtidens betonbyggeri

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS