I december 2017 satte Freja Avedøre Flyveplads til salg, og der meldes om så stor interesse for den 97.600 kvm store grund, at den nu sendes ud i en budrunde. Minimumsbuddet er sat til 4 millioner kr.

Avedøre Flyveplads ligger på en 97.600 kvm stor fredet grund lige ud til Gammel Køge Landevej i Brøndby Strand kun få hundrede meter fra vandet.

Ejendommen består af en landingsbane og 2 fredede bygninger fra 1918 og 1942 med et samlet areal på 1.400 kvm. Den ældste bygning er opført i træ og blev oprindeligt opført som flyhangar. Senere blev bygningen omdannet til brandstation. Den anden bygning består af 10 motorprøvestande opført af danskerne til tyskerne i 1942.

NB! Moms og skat for byg og ejendom - nye regler og afgørelser. Kurset afholdes d. 5. september 2018.

Bygningerne er i dag lejet ud på tidsbegrænsede kontrakter, der senest udløber med udgangen af 2020.

- Vi har oplevet en virkelig stor interesse for ejendommen. Folk synes, det er en spændende ejendom. Vi har fået henvendelser fra alt fra flyentusiaster, oplagsvirksomheder, developere og investorer til firmaer på udkig efter lagerplads tæt på København, siger erhvervsmægler i Freja ejendomme Lars Hansen.

Budfristen er den 26. marts klokken 12, og minimumsbuddet er sat til 4 millioner kr.

- Vi går efter en ubetinget handel, så interesserede købere skal benytte perioden frem til budfristen til at foretage deres due diligence og få afklaret de finansielle og fysiske forhold. Vi glæder os til at vise ejendommen frem de kommende uger, siger Lars Hansen.


Relaterede konferencer

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Stormflodssikring af by- og landområder

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Ungdomsboliger på et modent marked