Arkitema Architects har valgt at udvide partnerkredsen og har udnævnt 1 ny partner og 3 associerede partnere.

Designchef i Arkitema Architects, Emil Carstens, er blevet udnævnt til partner i virksomheden. Han har arbejdet for Arkitema siden 2005 og blev sidste år udpeget som designchef, oplyser arkitektfirmaet.

"Til dagligt arbejder Emil i Arkitemas konkurrenceafdeling i Aarhus, hvor hans talent for arkitektur og formgivning kommer til udtryk gennem udvikling af store arkitektkonkurrencer. Han har blandt andet haft en stor andel i det nye besøgscenter ved Hammershus Slotsruin, nye boliger ved Kronborg Strand og Børneriget, det kommende børnehospital ved Rigshospitalet", skriver Arkitema.

Aarhus: de største projekter. Konferencen afholdes d. 26. november 2020.

"Som designchef er en af Emils Carstens opgaver at vejlede og inspirere yngre arkitekter, samt at stå i spidsen for en faglig og æstetisk tilgang til udviklingen af projekter. Han har en helt særlig evne til at varetage alle dele af et projekt og dermed kan han med en stærk analytisk tilgang sikre nogle utroligt vellykkede og helstøbte projekter", skriver arkitektvirksomheden videre.

Med vækst på de skandinaviske markeder har Arkitema også valgt at udnævne 3 personer til associerede partnere – én fra hvert af de 3 lande, hvor virksomheden er aktiv. I Danmark er der tale om Anders Warmdahl Mikkelsen, der til daglig arbejder fra kontoret i Aarhus, mens norske Per-Olav Hagen og svenske Britta Forestier også er blevet udnævnt til Associated Partners.


Relaterede konferencer

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Ny udbudslov KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Logistik og industri - fart på nye muligheder