Bjarke Ingels Group (BIG) er kommet i spil til flere projekter i Kina, og Schmidt Hammer Lassen har oplevet, at aktiviteten steg markant, da det kinesiske marked hurtigt var tilbage efter coronakrisen.

Coronakrisen har sat fart på virtuelle møder, hvilket ifølge Finans blandt andet ført til, at Bjarke Ingels Group (BIG) er kommet i spil til flere projekter i Kina uden have ansatte fysisk til stede i landet. Den danske tegnestue deltager i konkurrencer om 3 kulturbygninger og et lufthavnsprojekt i provinsen Guangdong, skriver Finans.

- En af grundene til, at vi ikke har været involveret så meget i Asien, er, at der er 12 timers flyvetid. Normalt skulle man ligge og flyve frem og tilbage, men nu har du fuldt fremmøde ved at tænde for Zoom, siger Bjarke Ingels til avisen.

De nye brandkrav 2020, brandcertificering - planlægning og løsninger. Kurset afholdes den 2. september 2020.

Schmidt Hammer Lassen oplevede ifølge Finans, at aktiviteten steg markant, da det kinesiske marked hurtigt kom tilbage efter coronakrisen. Det digitale kvantespring, der er kommet som følge af coronakrisen, betyder, at Schmidt Hammer Lassen kan håndtere flere projekter fra arkitektkontoret i Shanghai end normalt, fordi de nu nemmere kan løses med assistance fra København, skriver avisen.

- Vi havde slet ikke kapacitet til at håndtere alle projekterne, og derfor har vi taget ret mange interessante projekter ind på kontoret i København de seneste måneder, siger Kristian Ahlmark, partner og designdirektør i Schmidt Hammer Lassen.

Han påpeger dog over for Finans, at den fysiske tilstedeværelse stadig er nødvendig i opbygningen af relationer og tillid.


Relaterede konferencer

Ungdomsboliger på et modent marked

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning