Når beboere, restauranter og nye butikker til næste år rykker ind på Lilli Gyldenkildes Torv i Horsens, hvor AP Pension udvikler en helt ny bydel, vil en sportskæde være blandt butikkerne.

AP Pension og den landsdækkende sportskæde Sport 24 har indgået en lejeaftale, der betyder, at Sport 24 fra næste år vil være at finde blandt butikkerne på Lilli Gyldenkildes Torv i Horsens, hvor AP Pension udvikler en helt ny centralt beliggende bydel.

Siden AP Pension præsenterede planerne om det store byggeprojekt i Horsens, som skal skabe en åben og inkluderende bydel, har det lokale erhvervsliv vist stor nysgerrighed og interesse for at blive en del af projektet.  

- Jeg er meget glad for, at Sport 24 også vil være en del af Lilli Gyldenkildes Torv. Med den nye sportsbutik får borgerne i Horsens et spændende og varieret udbud af butikker på Lilli Gyldenkildes Torv, og det vil uden tvivl være med til at tiltrække et stort antal handlende, siger adm. direktør i AP Ejendomme Peter Olsson.

NB! Horsens: De store projekter. Konferencen afholdes d. 24. marts 2020.

- Det er et stort udviklingsprojekt for både Horsens og AP Pension, så det har været en fornøjelse at opleve den enorme opbakning, der har været til projektet hele vejen igennem.

Hos Sport 24 ser direktør Lars Elsborg frem til, at byde kunderne velkommen i de spritnye lokaler, der skal stå klar i starten af 2020.

- Lilli Gyldenkildes Torv er et spændende projekt med en central beliggenhed i Horsens. Vi flytter ind i nogle nye og moderne omgivelser, hvor vi har mulighed for at komme i kontakt med mange handlende. Vi ser meget frem til at kunne åbne den nye butik og byde velkommen til både nuværende og nye kunder.

Det nye Sport 24 har mere end 100 butikker i hele landet, hvoraf de 2 ligger i Horsens. Butikken på Lilly Gyldenkildes Torv er en flytning af det nuværende outlet på Høegh Guldbergs Gade 15.

Inden for de seneste måneder har AP Pension også indgået aftaler med resturantkæderne Sunset Boulevard og KFC, som lejer sig ind i lokaler i den nye bydel i Horsens.


Relaterede konferencer

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

Ungdomsboliger på et modent marked

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND