Gennem de seneste 12 år er de mange bevaringsværdige bygninger på den gamle kaserne i Randers sat nænsomt i stand. Over de kommende år skal de integreres med 64.000 kvm nybyggeri.

Udviklingen af Randers Kaserne til en helt ny bydel har været på tegnebrættet siden 2005, hvor it-personlighederne Eske Munck og Henrik Sinnbeck købte kasernen af staten. I 2015 blev den 14.000 kvm store hovedbygning solgt til Lego-arvingen Anders Kirk Johansen, som ligeledes købte sig ind med 20 procent ejerandel i selskabet bag den gamle kaserne.

Nu startes næste etape, nemlig realiseringen af en ”By i Byen” med nybyggeri af boliger, erhvervs-, og kulturbygninger – i tråd med den lokalplan for hele det gamle kaserneområde, der blev vedtaget i 2006.

Området kommer i fremtiden til at huse 30.000 kvm erhverv og 39.000 kvm boliger. Hvad er status for projektet? Hvordan kommer den nye bydel til at se ud, hvem henvender den sig til, og hvordan kommer den til at hænge sammen med resten af Randers?  

Hør mere på konferencen Randers: De store projekter, hvor Anne Sinnbeck, administrerende direktør i By i Byen, er blandt oplægsholderne. Konferencen afholdes den 7. november 2018 på Værket på Sven Dalsgaards Plads 1 i Randers. Læs hele programmet her.


Relaterede konferencer

Boligudvikling i Jylland

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Ny udbudslov KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter