Alan Nielsen fra Skjøde Knudsen taler om udvikling af Gasa-grunden på konferencen "Odense investerer 52 milliarder i byudvikling", som afholdes i Odense den 29. november 2017.

Odenses største boligprojekt omfatter en omdannelse af den såkaldte Gasa-grund til en helt ny, grøn bydel, der kommer til at ligge op til Odense Idrætspark og 2 nye letbanestationer.

Området, også kaldet Gartnerbyen, kommer til at omfatte 140.000 kvm nybyggeri og udvikles over 2 etaper med detailhandelsbutikker, mindre dele af erhverv samt 1.400 boliger. Butikker samles om et centralt torv med ankomst fra Middelfartvej. Området ligger 2 km fra Odense centrum og tæt ved det populære Åløkkekvarter og Dæhnfeldts Villaby.

NB! Odense investerer 52 milliarder i byudvikling. Konferencen afholdes d. 29. november 2017.

Odense har fokus på at udvikle bymidten, som skal være en dynamo for både HC Andersen-turismen og for byens indbyggere, ikke mindst de studerende.

Der er utallige mindre og mellemstore projekter i gang ved siden af de helt store: Hospital, Universitet, Letbane, Odense Havn og omdannelsen af motorgaden Thomas B. Thriges Gade og hele byens centrum. De mange projekter og byens nye attraktivitet skal give 10.000 nye arbejdspladser frem til 2025.


Relaterede konferencer

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Ungdomsboliger på et modent marked

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Stormflodssikring af by- og landområder

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne