H&F Handel/Domesta har planer om at opføre et 6 etager højt boligbyggeri på Åbenrå 16 i Københavns Indre By. Projektet er tegnet af Entasis.

Entasis har udarbejdet et skitseprojekt for et 6 etager højt boligbyggeri på Åbenrå 16 i Indre By, hvor de 4 nederste etager udføres med teglstensfacade, mens de 2 øverste etager udformes som terrasserede etager.

Projektet har i løbet af sommeren været i høring, og der er indkommet 6 indsigelser, som generelt går på bygningshøjden og den arkitektoniske udformning. Teknik og miljøforvaltningen vurderer dog ikke, at bygningens højde udgør et problem.

NB! Byens Ejendom afholder konferencen: Udlejning, salg og køb af ejendomme - den nye tids vindere. Konferencen afholdes d. 22. oktober 2014.

- Vi skal i den forbindelse henvise til, at Åbenrå 10 er opført i 5 etager samt tageetage og nr. 20 er opført i 6 etager, hvor de øverste 2 etager fremstår let indrykkede, skriver forvaltningen således i bemærkninger til indsigelserne.

- I forhold til udseende og materialevalg finder forvaltningen, at byggeriets udformning er tilpasset området og lever op til kommuneplanens rammer om, at der skal stilles ekstraordinære krav til den arkitektoniske udformning, lyder det videre.

Forvaltning slutter af med at indstille til en godkendelse af projektet.


Relaterede konferencer

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Boligudvikling i København frem til 2030

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Boligudvikling i Jylland