I Randers blev 21 nyopførte rækkehuse hurtigt udlejet, og nu er de solgt til en investor.

Kærgade ApS har opført, udlejet og solgt 21 rækkehuse i Vorup – i det sydvestlige Randers. Trods en husleje på 11.000 kr. per måned blev de udlejet hurtigere end andre projekter i området, og det er der flere gode grunde til.

Husene har samme rummelighed og funktioner som en traditionel villa med 2 badeværelser, bryggers, stort alrum, 3 soveværelser, terrasse og altan.

- Boligerne er attraktive for både seniorer, som flytter fra en villa og de unge familier, som gerne vil have en overskuelig bolig med faciliteter i god kvalitet, udtaler Frederik La Cour Andersen fra Kærgade Aps, der har stået for opførelsen og udlejningen af boligerne.

Alle 21 lejemål var udlejet allerede i byggefasen.

- Næsten alle lejerne ser sig selv i boligerne i mange år frem. Det understreges ved, at flere af dem allerede selv har investeret i opgraderinger så som terrasser og haveanlæg, siger Frederik La Cour Andersen

Når lejerne flytter ind med det formål at blive boende i mange år, får investor et særdeles stabilt afkast.

- Derfor handles ejendomme som denne typisk til et lavere afkast end gennemsnittet for et givent område. Alligevel var det ikke svært at finde en køber off market til ejendommen her, siger Heine Jensen, administrerende direktør for Property Advice, der har formidlet salget.

Han fortæller, at flere købere er i markedet med en strategi om at beholde deres ejendomme i 100 år.

- Med en så langsigtet strategi, er det væsentligt, at ejendommene leverer varige værdier til lejerne. Arkitektur, materialevalg og beliggenhed er ligeså vigtigt som den aktuelle udlejning, siger han.

De 21 rækkehuse ligger på Kærgade i Vorup ved Randers. Køber overtog de fuldt udlejede rækkehuse den 1. januar 2021. De ønsker ikke at oplyse den eksakte pris, men der er tale om et højt, 2-cifret millionbeløb.


Relaterede konferencer

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Ny udbudslov KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Ungdomsboliger på et modent marked

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Fremtidens betonbyggeri

Den nye Planlov KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS