Ejendomsudvikleren 1927 Estate byder 3 nye medarbejdere velkommen som partnere i virksomheden.

1927 Estate udvider ejerkredsen med 3 nye partnere. Det drejer sig om Martin Sohn (juridisk chef), Lasse Lindkvist Hansen (teknisk chef) samt Ida Mose (administrationschef), der alle til dagligt leder hver sin afdeling i 1927 Estate.

De er alle kommet til 1927 Estate med en god portion erfaring i bagagen. Martin Sohn med 7 års erfaring fra Bech-Bruun, Lasse Lindkvist Hansen med knap 10 år i alt hos JFP og STB Byg og Ida Mose med eget ejendomsadministrationsselskab.

Jylland: Generationsskifte af ejendom. Kurset afholdes den 23. februar 2022.

- Alle vores medarbejdere i 1927 Estate gør et fantastisk stykke arbejde. At vi nu kan byde yderligere tre velkommen i ejerkredsen er kun glædeligt i vores bestræbelser på at højne kompetenceniveauet yderligere og nå vores ambitiøse og grønne vækstmål, fortæller administrerende direktør Søren Hampen Kristensen.

1927 Estate gearede i 2019 op til yderligere vækst med administrerende direktør Søren Hampen Kristensen i spidsen for en investorgruppe, der overtog 50 procent af virksomheden. Det er denne vækstrejse, som bliver yderligere understøttet med de nye partnere.

Foruden majoritetsejerne og de tre nye partnere består ejerkredsen af Peter Larsen, Tina Linding Lange-Kornbak, Martin Odgaard og Margit Torp.


Relaterede konferencer

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS