Pensionsselskabet PFA har i samarbejde med Statens Byggeforskningsinstitut udviklet PFA Seniorboligstandard®. Hør mere på konferencen "Seniorboliger og seniorkollektiver - ideer, udvikling og byggeri" den 8. oktober 2019.

Pensionsselskabet PFA har i samarbejde med Statens Byggeforskningsinstitut udviklet PFA Seniorboligstandard®, der giver en række konkrete anvisninger på, hvordan en god seniorbolig skal indrettes.

Kravene fungerer som tilføjelser eller udvidelser til gældende bygningsreglement, og er udarbejdet med baggrund i anbefalinger fra Tænketanken – Den nye 3. alder, som blev sammensat af en række beslutningstagere, meningsdannere og organisationer.

PFA har sammen med Realdania startet et pilotprojekt om et seniorboligfællesskab i Horsens, som skal høste de første konkrete erfaringer med Seniorboligstandard® og det at etablere et boligfællesskab. Bliver seniorbofællesskaber et investeringsobjekt på linie med udlejningsboliger?

Hør mere på konferencen Seniorboliger og seniorkollektiver - ideer, udvikling og byggeri den 8. oktober 2019, hvor Jesper Brask Fischer, direktør i PFA Senior Services, er blandt oplægsholderne. Hele programmet for konferencen kan læses her.


Relaterede konferencer

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Boligudvikling i Jylland

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND