Kolding Kommune genudbyder nu byggegrunden Sandvænget 19. Byggegrunden er beliggende vest for Lunderskov og i tilknytning til boligudstykningen Koralvænget og attraktivt i nærheden af Dollerup sø. Grunden genudbydes, fordi tidligere købere har ønsket at træde tilbage fra deres aftale begrundet i jordbundsforholdene.

Lunderskov by ligger herligt med naturen tæt på og med indkøbsmuligheder, skole til 9. klasse og alt hvad en børnefamilie har brug for af institutioner. Samtidig ligger byen centralt både i forhold til togforbindelser og motorvejsnettet.

Grunden Sandvænget 19 er på 1.007 kvm og genudbydes til en mindstepris på 595.000 kr. inkl. tilslutningsbidrag. Endvidere er samtlige handelsomkostninger betalt bortset fra købers evt. udgifter til egen advokat/rådgiver.

Grunden udbydes til salg i overensstemmelse med Indenrigsministeriets bekendtgørelse af 24. juni 2011 om offentligt udbud ved salg af kommunens ejendomme. Det indebærer bl.a., at købstilbud er fortrolige, indtil salg er sket, og at kommunen har ret til frit at vælge mellem alle indkomne tilbud, ligesom kommunen kan forkaste alle tilbud.

Blanketterne skal være Centralforvaltningen i hænde senest den 4. september 2019, kl. 12.00.

Hvis grunden ikke er solgt efter tilbudsfristens udløb, vil den fortsat være til salg.


Relaterede konferencer

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Ny udbudslov KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Fremtidens betonbyggeri

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter