Tech-virksomheden ejendom.com, som vil disrupte ejendoms- og renoveringsmarkedet med data og digitale løsninger, konsoliderer nu sin direktion og ledelse med 2 stærke profiler.

Med afsæt i innovation, data og digitale løsninger blev den nye tech-virksomheden ejendom.com etableret i maj 2021, og nu er virksomheden klar med en direktion. Administrerende direktør er Tomas Zhang Mathiesen skal drive ejendom.com frem mod vækstmål sammen med Morten Hirsch, der er ny salgschef.

Morten Hirsch kommer senest fra byggeprojekt.dk, mens Tomas Zhang Mathiesen kommer fra PwC, hvor han har haft ansvar for digitale projekter og transformation såvel intent i PwC som ude hos kunderne.

- Jeg ser frem til at tage stafetten på ejendom.com og skubbe innovative, digitale løsninger ud i den lidt konservative bygge- og ejendomsbranche. Jeg er ikke i tvivl om, at potentialet er der, og at markedet er modent til at tage imod os, siger Tomas Zhang Mathiesen.

Virksomheden har i skrivende stund over 100 kunder på platformen. Nøglen ligger i data. ejendom.com er en digital platform, hvor al relevant data om ejendomme er samlet, og ejendoms- og porteføljeejere får dermed ét samlet, intuitivt, digitalt overblik på tværs af deres ejendomme. Det danner grundlag for, at de kan træffe de rette beslutninger, når det kommer til vedligehold af deres ejendomme.

Bag ejendom.com står blandt andet kapitalfonden Blue Equity samt erfarne branchefolk fra bygge- og ejendomsbranchen.

- Vi er meget glade for at få Tomas Zhang Mathiesen med ombord. Tomas har de rette kompetencer og ambitioner, og er i forvejen engageret i startups, tech og digitale løsninger. Derfor er han et stærkt kort og den helt rigtige profil til at tegne ledelsen i ejendom.com, siger Thomas Gullacksen, investment director i Blue Equity,

- Sammen med Morten Hirsch som salgschef er de et stærkt team. Morten har både erfaring med byggebranchen og med digitale løsninger og er derfor rette mand til at sprede løsningen fra ejendom.com ud i branchen, uddyber han.


Relaterede konferencer

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Ny udbudslov KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS