Rådgivervirksomheden V2C i kamp mod verdens største revisionsfirmaer om opgaven som ekstern controller, der uafhængigt af byggeorganisationen skal stå for risiko- og processtyring på byggeriet af nyt universitets hospital i Køge.

Det nye universitetshospital, der med et anlægsbudget på 4 milliarder kr. skal stå klar i 2022, bliver på 185.000 kvm og er udviklet af C. F. Møller, Alectia og Rambøll. Rådgivervirksomheden V2C er blandt de 5 prækvalificerede til opgaven som ekstern controller, der uafhængigt af byggeorganisationen skal stå for risiko- og processtyring på byggeriet i et team med revisionsfirmaet Redmark og advokatfirmaet Innova.

- Vi er selvfølgelig stolte over som prækvalificeret rådgiver i et felt med verdens førende revisionsfirmaer at være med i opløbet om at styre risici og processer på det nye store sygehus i Køge, siger direktør Peer Kisbye fra V2C.

Peer Kisbye tilføjer, at funktionen som byggeriets 3. øje, der uafhængigt af byggeorganisationen blandt andet gennem kvalificering og audit af anmodninger om udbetalinger samt kontrol og audit af reservebudgettering og opfølgning står for risiko- og processtyring i projekt og projektorganisation, traditionelt varetages af de store revisionsfirmaer.

NB! Byudvikling syd for København til Køge og Vestegnen. Konferencen afholdes d. 20. juni 2017.

- Med sammensætningen af vores team går vi nye veje og tilbyder en bredere vifte af kompetencer, der samler byggejura, revision og byggeerfaring fra landets største total- og hovedentreprenørvirksomheder i en samlet pakke, siger Peer Kisbye.

- Vi spænder hele vejen fra aftaleforhold, behandling af tvister og voldgiftssager over gennemgang af byggeregnskaber og procesorienteret risikovurdering til viden om anlægskalkulationer og budgetstyring, risikoledelse, tidsplanlægning, stadevurderinger, muligheder for projektoptimering og opfølgning på fremdrift samt fokus på bygbarhed, tilføjer han.

Peer Kisbye pointerer videre, at V2C de seneste år sammen med Redmark og Innova i en række byggeprojekter har skabt store ekstra værdier i en række byggeprojekter gennem supplerende rådgivning for fælles kunder, og han ser samarbejdet som et godt udtryk for den innovative nytænkning, der på få år har skabt grundlaget for V2C’s landsdækkende og uvildige virksomhed med 33 erfarne medarbejdere.

- Byggebranchen har gennem mange år været præget af gamle traditioner, ineffektive organisationsformer, manglede fokus på det kompetencebaserede byggeri og manglende omstillingsevner, siger Peer Kisbye.

- Det satte vi os med afsæt i mange års erfaring fra arbejde med totalentrepriser i de største entreprenørvirksomheder for at ændre, ved som uvildig rådgiver at tilføre bygherrer de samme kompetencer som byggebranchens mest professionelle total- og hovedentreprenører, uddyber han.

NB! Rådgivers honorering og erstatningsansvar. Seminaret afholdes d. 19. april 2017.

- Ved at bibringe bygherrer de nødvendige kompetencer indenfor økonomi, tidsplanlægning, oparbejdet produktionsværdi, rest produktion, risikovurdering, bygbarhed, optimeringsmuligheder samt claim management ville vi give bygherrerne mulighed for endda på store, komplekse byggerier selv at skabe værdi og bygbare projekter, der bliver gennemført indenfor de afsatte økonomiske og tidsmæssige rammer, siger Per Kisbye.

V2C, der på tærsklen til virksomhedens 3. leveår beskæftiger 33 medarbejdere, omsætter for 30 millioner kr., er i konkurrence med 8 andre teams af Region Sjælland blevet prækvalificeret til sammen med 4 andre teams, der har nogle af verdens største revisionsfirmaer i spidsen, at give tilbud på risiko- og processtyring af det nye

- I dag kan vi i V2C konstatere, at vi især blandt store offentlige bygherrer, almene boligselskaber og store private erhvervsvirksomheder, imødekommer et stort, udækket behov, og vi oplever en stor og fortsat stigende efterspørgsel på vores kompetencer, slutter Peer Kisbye.


Relaterede konferencer

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Ungdomsboliger på et modent marked

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Boligudvikling i København frem til 2030

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter