Tecta Invest ville egentligt helst udleje, men har nu solgt en del af Det Nordjyske Mediehus tidligere domicil i Aalborg Øst.

Det Nordjyske Mediehus domicili 2020 sat til salg for 96 millioner kr., og i midten af 2022 blev ejendommen solgt til ejendomsselskabet Tecta Invest, der ejes af Jens Enggaard.

EDC Erhverv Poul Erik Bech formidlede dengang salget ejendommen på Langagervej 1 i Aalborg Øst, og nu har erhvervsmæglerkæden også hjulpet med at få solgt kontordelen på 7.400 kvm til Beierholm, selvom Tecta Invest i første omgang kun ville udleje. Beierholm flytter selv ind i lokalerne.

- Efter flere års kontinuerlig vækst har vi i løbet af de seneste seks år fordoblet antallet af medarbejdere, så vi nu er oppe på 1.800 ansatte på mere end 40 kontorer i Danmark. Vi er således vokset ud af vores 4.400 kvm store, eksisterende hovedkontor på Voergårdvej 2 i Aalborg. Vi har i en længere periode afsøgt markedet for erhvervsejendomme i og omkring Aalborg, hvor vi i den proces har set på Det Nordjyske Mediehus' kontordel. Vi er nu superglade for, at vi har landet en aftale om vores nye hovedkontor, hvor vi samtidig får plads til at fortsætte vores positive udvikling og kan flytte ind primo 2024, siger administrerende direktør i Beierholm, Søren V. Pedersen.

Aalborg: De store projekter. Konferencen afholdes den 26. september 2024.

- På hovedkontor samler vi størstedelen af vores fællesfunktioner og specialister, inkl. revisorer og rådgivere, som tæller ca. 250 medarbejdere. Vi rykker tættere på Universitet og placerer os i Nordjyllands største erhvervsområde. Vi har været meget tilfredse med vores nuværende domicil på Voergårdvej, som vi alene fraflytter på grund af pladsmangel, uddyber han.

Foruden kontorarealerne, som nu er solgt til Beierholm, omfatter Tecta Invests store ejendom på Langagervej 6.477 kvm til lager- og produktion og en stor grund på 78.378 kvm med masser af parkeringspladser og mulighed for yderligere bebyggelse og udstykning.

- Trykkeribygningen til lager og logistik og et resterende grundareal på godt 50.000 kvm bliver på vores hænder. Vi glæder os til at arbejde videre med den resterende del af ejendommen og er glade for, at kontorhuset også fremover kommer til at virke som domicilejendom. Så selvom det ikke er en del af vores strategi, at vi sælger ud af vores ejendomsportefølje, har vi her lavet en undtagelse, da Beierholm i vores øjne er den optimale og helt rigtige bruger af huset, siger Jesper Brøndum, direktør i Tecta Invest.

Køb og salg af ejendom - Due Diligence. Kurset afholdes den 2. november 2023.

Direktør Frank Jensen fra EDC Erhverv Poul Erik Bech Aalborg oplyser, at han gennem en længere periode har kendt til Beierholms ønske om et nyt domicil.

- Jeg tog derfor fat i administrerende direktør i Beierholm, Søren V. Pedersen og spurgte, om vi skulle se på, om vi kunne lave en løsning, hvor de købte ejendommen, siger direktør Frank Jensen fra EDC Erhverv Poul Erik Bech Aalborg.

Langagervej 1 er i øvrigt den største af 12 ejendomme i Nordjylland, som EDC Erhverv Poul Erik Bech Aalborg har solgt eller udlejet for Det Nordjyske Mediehus. Samarbejdet startede for 15 år siden, og nu har mediehuset kun én ejendom tilbage i form af en 5.580 kvm kontorejendom, som er udbudt til 67,5 millioner kr. Den ligger skråt over for det hidtidige domicil på Langagervej 6.


Aalborgs massive udviklingsprojekter

Afholdes 26. september 2024

Klokken 09.00 - 12.40

Aalborg Kongres og…Aalborg Kongres og Kultur Center, Europa Plads 4, 9000 Aalborg


Baggrund

Aalborg præges i dag af store udviklingsprojekter, hvoraf Aalborg Hospital for 4,6 milliarder kr. og udvidelsen af Aalborg Universitet til lidt over 2 milliarder kr., er de største.

For at imødekomme det stigende behov for boliger, der kommer fra en befolkningstilv…

Læs mere om programmet

Relaterede konferencer

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

Fremtidens betonbyggeri

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Den nye Planlov KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter