Sweco fortsætter med fremgang i indtjeningen og kan gøre status på et første halvår af 2024, hvor virksomheden rundede 2.000 medarbejdere i Danmark.

Sweco Danmark har offentliggjort resultaterne for andet kvartal 2024, som viser fortsat vækst og udvikling på trods af et marked præget af usikkerheder.

Via organisk vækst og strategiske opkøb er omsætningen steget med 37 procent sammenlignet med andet kvartal 2023, mens indtjeningen  lander på 13,1 procent.

Omsætningen i første halvår 2024 er steget med 30 procent sammenlignet med 2023 og lander på 1,2 milliarder kr. Indtjeningen lander på 13,4 procent, hvilket er 1,1 procentpoint bedre end 2023.

”Vores resultater for andet kvartal og halvåret bekræfter, at vi gennem en årrække har skabt et solidt fundament for vækst og kompetenceopbygning. Vores evne til at forstå og imødekomme vores kunders behov sammen med vores markedsledende tværfaglige rådgivning og lokale forankring er drivkraften i vores udvikling,” siger Dariush Rezai, adm. direktør for Sweco Danmark.

”Jeg glæder mig over, at vi har rundet en betydningsfuld milepæl og nu er mere end 2.000 kolleger i Danmark. Vi øger hele tiden vores samlede kompetenceniveau, så vi sammen med vores kunder i alle henseender er blandt de mest bidragende rådgivere i den grønne omstilling. Vores positive udvikling betyder, at vi fortsætter med at rekruttere til alle vores forretningsområder,” tilføjer Dariush Rezai.

Stor samfundsopgave for Forsvaret

Et af andet kvartals højdepunkter var indgåelsen af en rammeaftale med Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse. Som strategisk bygherrerådgiver skal Sweco bidrage til at sikre en rød tråd i de kommende strategiske indsatser på tværs af Forsvarets forskellige bygningstyper. Bygninger, der er fordelt på over 500 lokationer i Danmark, på Færøerne og i Grønland, og som spænder fra topmoderne bygninger som redningsstationen i Skagen til dansk kulturarv som Kastellet.

Projektydelserne omfatter bygherrerådgivning samt ydelser inden for bæredygtighed, arbejdsmiljøkoordinering og ejendomsporteføljerådgivning. Samarbejdet løber i 4 år fra maj 2024 med en forventet budgetramme på 160 millioner kr. og en maksramme på 240 millioner kr.

Sweco har 22.000 medarbejdere på globalt plan.


Ny udbudslov KURSUS

Afholdes 29. oktober 2024

Klokken 09.00 - 12.45

DOCKENDOCKEN, Færgehavnsvej 35, 2150 Nordhavn


Kursusbeskrivelse

Danmarks første udbudslov trådte i kraft i 2016 og gjaldt for alle store offentlige bygge- og anlægsopgaver.

Folketinget vedtog i juni 2022 en ny udbudslov, der gennemfører 34 ændringer i loven samt indeholder en række tilpasninger i…

Læs mere om programmet

Relaterede konferencer

Ny udbudslov KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Fra 1. januar: Nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Køge: det store byggeboom frem til 2032