Et nyt boligkvarter med i alt 170 rækkehuse og parcelhuse planlægges på et 118.000 kvm stort område ved Nordskellet og Højmarksvej i den nordvestlige del af Randers. Ejendomsudvikler fra Silkeborg står bag.

Ifølge Randers Amtsavis sendes en lokalplan for 170 nye boliger ved Nordskellet og Højmarksvej i den nordvestlige del af Randers i disse dage i høring. Bag projektet står Birch Ejendomme. 

Selskabet vil bygge 139 boliger i rækkehuse samt 31 parcelhuse, der skal stå klar til indflytning i løbet af 2020 og 2021.

NB! Randers: De store projekter 2020-2030. Konferencen afholdes d. 2. april 2020.

- Det er selvfølgelig meget attraktive og moderne boliger, vi bygger omgivet af attraktive fællesarealer. Og da Randers er en by i vækst, er jeg tryg ved, at vi nok skal kunne tiltrække beboere til de nye boliger, siger Torben Dalby Ravn fra udviklingsafdelingen hos Birch Ejendomme, til Randers Amtsavis.

Gennem de seneste 5 år er Randers Kommune vokset med godt 300 indbyggere årligt. I det samlede billede trækker det ned, at kommunen i 2018 havde en negativ befolkningstilvækst, idet indbyggertallet faldt 356 indbyggere.


Relaterede konferencer

Fremtidens betonbyggeri

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Køge: det store byggeboom frem til 2032

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens