Med det nye projekt har selskabet gang i udvikling af 1.000 boliger både som nybyggeri og renovering.

Fælledgårdene er en almen boligafdeling under Boligselskabet Sjælland. Bebyggelsen består af 192 boliger på Fælledvej 11-57 i Roskilde.

Etapedeling:

Etape 1 indeholder blok 4,5 og 6

Etape 2 indeholder blok 1,2 og 3.

Etape 1:

Blok 4 – opgang 35, 37,39 og 41.

I boliger foretages modernisering med renovering af badeværelser, nyt varme-system og afløbsinstallationer. Herudover udføres gavlisolering og udskiftning af udvendige vinduer og døre. Boliger er beboet under renovering.

Blok 5 – opgang 43, 45, 47 og 49.

I boliger foretages total ombygning med etablering af tilgængelighedsboliger og sammenlægningsboliger. Herunder blandt andet nye installationer, ny elevator i opgang 43 og 47, gavlisolering og udskiftning af udvendige vinduer og døre. Beboere er genhuset under ombygning.

Blok 6 – opgang 51, 53, 55 og 57.

I boliger foretages modernisering med renovering af badeværelser, nyt varme-system og afløbsinstallationer. Her ud over gavlisolering og udskiftning af udvendige vinduer og døre.

I kældere udskiftes blandt andet hovedledninger for vand og varme. Boliger er beboet under renovering.

Etape 2:

Blok 1 – opgang 11, 13, 15 og 17.

I opgang 11 og 13 foretages total ombygning med etablering af tilgængelighedsboliger og sammenlægningsboliger. Herunder blandt andet nye installationer, ny elevator i opgang 11, gavlisolering og udskiftning af udvendige vinduer og døre. Beboere er genhuset under ombygning.

I opgang 15 og 17 foretages modernisering renovering af badeværelser, nyt varmesystem og afløbsinstallationer. Her ud over gavlisolering og udskiftning af udvendige vinduer og døre.

I kældere udskiftes blandt andet hovedledninger for vand og varme. Boliger er beboet under renovering.

Blok 2 – opgang 19, 21, 23 og 25.

I opgang 19 og 21 foretages total ombygning med etablering af tilgængelighedsboliger og sammenlægningsboliger. Herunder blandt andet nye installationer, ny elevator i opgang 19, gavlisolering og udskiftning af udvendige vinduer og døre. Beboere er genhuset under ombygning.

I opgang 23 og 25 foretages modernisering med renovering af badeværelser, nyt varmesystem og afløbsinstallationer. Her ud over gavlisolering og udskiftning af udvendige vinduer og døre.

I kældere udskiftes blandt andet hovedledninger for vand og varme. Boliger er beboet under renovering.

Blok 3 – opgang 27, 29, 31 og 33

I opgang 27 og 29 foretages total ombygning med etablering af tilgængelighedsboliger og sammenlægningsboliger. Herunder blandt andet nye installationer, ny elevator i opgang 19, gavlisolering og udskiftning af udvendige vinduer og døre. Beboere er genhuset under ombygning.

I opgang 31 og 33 foretages modernisering med renovering af badeværelser, nyt varmesystem og afløbsinstallationer. Her ud over gavlisolering og udskiftning af udvendige vinduer og døre.

I kældere udskiftes blandt andet hovedledninger for vand og varme.

Boliger er beboet under renovering.


Relaterede konferencer

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Den nye Planlov KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS