Rent Estate har pr. 1. juli 2024 købt 2 erhvervsejendomme på Københavns Vestegn af ejendomsselskabet Castellum.

Ejendommene som er beliggende henholdsvis på Abildager 26 i Brøndby og Roholmsvej 19 i Albertslund udgør i alt godt 17.000 kvm erhvervslejemål allerede med mange gode lejere, men har også ca. 5.000 kvm som er ledige til nye interessante lejere.

Ejendommene er særligt attraktive på grund af deres strategiske placering tæt på København og den kommende letbane.

"Da vi blev præsenteret for ejendommene, vækkede de straks vores interesse på grund af deres beliggenhed i vores investeringsområde i Storkøbenhavn. Vi betragter Brøndby og Albertslund som meget interessante byer, tæt på København, og tæt på udviklingen omkring O3 samt kommende letbane og motorveje. Disse faktorer er attraktive for mange store erhvervslejere. Investeringen er en naturlig del af vores langsigtede strategi om at opbygge en større portefølje af bolig- og erhvervsejendomme " udtaler Frank Buch-Andersen, administrerende direktør i Rent Estate.

Hos Castellum Danmark er de også glade for handlen. ”Vi er glade for, at vi har fundet en køber til vores to erhvervsejendomme. Som en del af vores strategi om at sammensætte vores ejendomsportefølje med fokus på nye og nyere kontorejendomme har vi i en periode afsøgt markedet for at finde nye ejere til udvalgte erhvervsejendomme. Vi er sikre på, at lejerne vil opleve Rent Estate som en god og pålidelig udlejer," udtaler Bo Mohr, Regional Director i Castellum Danmark.

Med denne erhvervelse har Rent Estate koncernen nu cirka 150.000 kvm bolig- og erhvervsejendomme og en samlet ejendomsportefølje på cirka 1,3 milliarder kr.


Køge: det store byggeboom frem til 2032

Afholdes 30. oktober 2024

Klokken 09.00 - 12.40

Venue Køge Venue Køge , Ved Stadion 4, 1 , 4600 Køge


Baggrund

Med en række kæmpeinvesteringer og byudviklingsprojekter, har Køge sat kurs mod et veritabelt byggeboom, der vil præge byen over de kommende år. Den seneste befolkningsprognose viser, at indbyggertallet forventes at stige med 6.586 personer over de næste 11 …

Læs mere om programmet

Relaterede konferencer

Ny udbudslov KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Servitutter og lokalplaner KURSUS