Den 11. august 2014 afholdes der rejsegilde på byggeriet af den 2.200 kvm store udbygning af den tidligere Vestervangsskole, som efter fusionen med Blåbjerggårdskolen hedder Vitaskolen.

Ved udgangen af 2014 skal Vitaskolen i Esbjerg stå klar efter en renovering og udbygning. Mandag den 11. august 2014 er der rejsegilde på byggeriet i Gjesing i den nordlige del af Esbjerg.

NB! Byens Ejendom afholder konferencen: Byudvikling for 62 milliarder i Vejle og Trekantområdet 2015 - 2025. Konferencen afholdes d. 24. november 2014

Om- og udbygningen sammenlægning sker som led i en sammenlægning af Vestervangskolen og Blåbjerggårdskolen. Det 2.200 kvm store nybyggeri vil rumme administrationsafsnit med kontorer til skoleleder, viceskoleinspektører samt sekretariat, biblioteksafsnit, depoter, toiletfaciliteter, mødelokale, 2 normalklasser på samlet 120 kvm samt 4 specialklasser på samlet 120 kvm. Derudover nyindrettes dele af de eksisterende bygninger. Skolen skal efter udbygningen rumme i alt 55 normalklasser.

Bascon A/S bygherrerådgivningen og har udarbejdet skitseprojekt i samarbejde med kommune. D.A.I Arkitekter Ingeniører A/S varetager arkitektrådgivningen. Johansson & Kalstrup A/S varetager ingeniørrådgivningen, mens Nem Byg står for byggearbejdet i totalentreprise.


Relaterede konferencer

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Ny udbudslov KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032