Projektudvikler har specialiseret sig i nordsjællandsk liebhaveri og sælger hvert år 3-4 huse for op til 25 millioner kr.

Dahl Wulf Ejendomme sælger ikke bare huse. De sælger færdigt indrettede og funktionelle hjem, der er klar til indflytning. De fleste købere takker således ja til at få møbler og boligindretning med i købet, når familievirksomheden fremviser deres huse, som udvikles på Nordkysten fra Hellerup til Helsingør.

- Et stigende antal børnefamilier leder efter liebhaveri, der skiller sig ud fra mængden. De vil have præsentable hjem, som er indrettet med fokus på de skræddersyede detaljer og med respekt for husets historie. Men de vil også have hjem, som børn kan føle sig hjemme i, og hvor hver en krog er udnyttet, og hver en detalje er gennemtænkt. Og det er præcis, hvad vi er specialister i, udtaler Benedikte Dahl Wulf, som er projektleder og indretningskonsulent i familievirksomheden Dahl Wulf Ejendomme, i en pressemeddelelse.

Virksomheden arbejder længe på hvert hus, og sælger gennemsnitligt 3-4 huse om året i prisklassen 7 til 25 millioner kr. Arbejdet går ud på at bevare den oprindelige sjæl med øje for arkitektur, landskab og design.

Udstykning af grunde, ejendomme og ejerlejligheder. Kurset afholdes den 23. april 2020.

- Huse på samlebånd kan være ok for nogle. Andre går efter huse, der ikke er til at slippe igen, fordi de er enestående i deres stil, kvalitet og beliggenhed. Det er den slags eksklusive boliger, vi vil lægge navn til, siger Benedikte Dahl Wulf.

Renoveringerne udføres af deres ejet selskab med 15 fastansatte samt en lang række faste samarbejdspartnere.

- Vores vartegn er, at vi gør os umage og aldrig går på kompromis. Vi ved, hvad der højner en families livskvalitet og følelse af velvære. Det er for eksempel ikke ligegyldigt om profilen på et panel er skåret nøjagtigt efter tegningen, om de malede overflader er ensartede, eller om en stikkontakt sidder lige præcis dér, hvor der er brug for den. Vi er omhyggelige, som om vi selv skulle bo der. Og vi sætter først boligen til salg, når hver eneste detalje er i orden, siger Benedikte Dahl Wulf.

Direktøren bag Dahl Wulf Ejendomm, Nicolas Dahl Wulf, startede sin byggekarriere tilbage i 2009. Virksomheden ledes i dag af Nicolas Dahl Wulf, Casper Jens Wulf og Benedikte Dahl Wulf. Selskabet kom ud af 2018 med et overskud på godt 1 million kr.


Relaterede konferencer

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Ungdomsboliger på et modent marked

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Logistik og industri - fart på nye muligheder