Bygningsstyrelsen har i længere tid været på udkig efter lokaler til leje, der skal huse Statsforvaltningens nye "Enhed for prøvelse af ægteskab", der får primær placering i Odense. Enheden flytter ind i 1.277 kvm nyistandsatte kontorlokaler i Odense C.

Det er ikke mange måneder siden, at fokus i medierne var på de mange statslige arbejdspladser i Region Hovedstaden, der skulle fordeles ud i resten af landet. Bygningsstyrelsens opgave er at levere de bygningsmæssige rammer omkring statens arbejdspladser gennem styrket gennemførelse af byggeprojekter, effektiv facility management og optimeret forvaltning af statens ejendomme.

Erhvervsmæglerne i Nybolig Erhverv Odense har haft Bygningsstyrelsen med rundt i Odense, hvor de er blevet vist nogle af byens største og mest unikke kontorer, der fremadrettet skal huse den nye "Enhed for prøvelse af ægteskab", der hører under Statsforvaltningen. Valget er faldet på 1.277 kvm kontor på Rugårdsvej 55A, 2. og 3. sal i Odense C med gode parkeringsforhold og kort afstand til Odense centrum og den kommende letbane.

- Da den nye "Enhed for prøvelse af ægteskab" skal ligge i Odense, har jeg fremvist adskillige lejemål til Bygningsstyrelsen – heriblandt Rugårdsvej 55A, 2. og 3. sal. Kontoret er i rigtig god stand, har stor parkeringsplads og god synlighed. Det sidste år er vi gået fra, at have mere end halvdelen af ejendommen ledig, til, at Bygningsstyrelsen nu har taget det sidste ledige lejemål, udtaler erhvervsmægler Jens Mårtensen, Nybolig Erhverv Odense.

NB! Jylland: Erhvervslejeloven - den nye udvikling. Kurset afholdes d. 6. december 2018.

Af andre lejere i ejendommen kan blandt andet nævnes Geopartner Landinspektører, Heliscope og Morning Train. Ifølge erhvervsmægler Jens Mårtensen var der flere interesserede lejere i spil til lejemålet lige til det sidste.

- Vi har haft rigtig god aktivitet på ejendommen. Dette skyldes placeringen og de mange parkeringspladser, der gør lejemålene i ejendommen attraktive. Forhandlingerne med Bygningsstyrelsen gik også meget hurtigt og gnidningsfrit, og der har været et rigtig godt samarbejde mellem alle involverede parter. Vi vil også gerne i den forbindelse takke Bygningsstyrelsen og udlejer for et meget professionelt forløb, siger han.

Statsforvaltningen modtager nøglerne til det nye lejemål 1. december 2018.


Relaterede konferencer

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Boligudvikling i København frem til 2030

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Fremtidens betonbyggeri

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse