Thylander har købt seniorbofællesskabet Kanalgaden med 88 boliger i Albertslund Centrum som første investering til sin nye fond. Sælgeren er Gefion Group.

Efter en succesfuld fundraising til nye TG Partners VIII fond, er det lykkedes Thylander at sikre købet af det 8.295 kvm store seniorbofællesskab Kanalgaden Albertslund Centrum. Det skriver Thylander i en pressemeddelelse.

Købet omfatter 88 boliger med en række ekstraordinære fællesfaciliteter, herunder tagterrasser, hobbyrum og orangeri. Ejendommen overtages fra Gefion Group.

"Investeringen i Kanalgaden er en vigtig milepæl for fonden, som harmonerer med vores ambition om at kunne tilbyde kvalitetshjem med en attraktiv ESG-profil. Vi ser frem til at realisere konceptets fulde potentiale og bygge videre på porteføljen gennem yderligere investeringer", siger Partner og Fund Manager i Thylander Michael Brichmann.

"Købet af Kanalgaden er forankret i en todelt investeringsstrategi, hvor vi sideløbende opkøber markedslejeboliger i Fingerplanen med favorable forudsætninger for lejevækst og udvalgte value-add aktiver på tværs af segmenter. Vi har en klar ambition om yderligere opkøb i indeværende år og en tro på, at vores eksekveringshastighed og integritet - foruden fondens finansielle styrke - gør os til en foretrukken modpart blandt aktuelle sælgere", udtaler Investment Manager Christian Pind i Thylander.

”Kanalgaden 3 er Gefion Groups første seniorbofællesskab, og det er glædeligt at se, at ejendommens spændende arkitektur og ekstraordinære fællesfaciliteter er blevet modtaget positivt af både ejendommens beboere og af den nye ejer. Vi har i samarbejde med en antropolog lagt meget arbejde i at udvikle konceptet for ejendommen, og nu har vi nogle rigtig gode erfaringer, som vi tager med videre i vores kommende projekter.” siger Thomas W. Færch, adm. direktør i Gefion Group.

Arkitekten på projektet er ak83.


Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Afholdes 19. november 2024

Klokken 09.00 - 13.05

Endnu ikke fastsatEndnu ikke fastsat, Offentliggøres snarest, 1000 København


Baggrund

Danmarks Statistik vurderer at der frem til 2030 vil være 170.000 flere ældre over 80 år, og selvom stadig flere klarer sig hjemme vil byggeriet af plejehjem være markant.

Markedet for private plejehjem i Danmark forudses derfor at være meget stort.

Læs mere om programmet

Relaterede konferencer

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032