Totalentreprenøren har overdraget 101 nye lejligheder i udviklingsområde til bygherren.

Den sidste dag i august 2023 overtog Core Property Management 101 nye lejligheder i Høje Taastrup C. Det 4-6 etager høje boligbyggeri er opført i totalentreprise for 132 millioner kr. af Dansk Boligbyg og tegnet af Link Arkitektur med Oluf Jørgensen A/S som ingeniør.

- Byggeriet på byggefelt A13 er meget vellykket, når man tager i betragtning, at projektet har været udfordret af høje arkitektoniske ambitioner, en snæver grund og bløde jordbundsforhold, siger bygge- og udviklingschef Per Yderholm fra Core Property Management.

Køge: De store projekter. Konferencen afholdes den 12. december 2023.

De nye lejligheder ligger midt i Høje Taastrup, tæt på motorvejen, City 2 og i gåafstand fra Høje Taastrup Station.

Projektet udgør 9.008 kvm bolig eksklusive kælder. Lejlighederne er mellem 69 ogl 85 kvm store. De ligger placeret i én sammenhængende karré omkring et centralt gårdmiljø, og de har fælles tagterrasser og et lille orangeri.

Køb og salg af ejendom - Due Diligence. Kurset afholdes den 2. november 2023.

I projektet er der brugt langtidsholdbare materialer, som har medvirket til at holde byggeriets CO2-aftryk nede, og regnvand fra tagarealerne ledes videre til regnbede, ligesom der har været fokus på biodiversitet i udearealerne.

- Vi har arbejdet sammen med Dansk Boligbyg mange år og gennemført mange vellykkede byggerier sammen. A13 har været endnu et eksempel på et vellykket projekt, og jeg er glad for, at samme team snart skal løse endnu et byggeri for os. Denne gang i Nordsjælland, siger Per Yderholm.

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav. Kurset afholdes den 18. april 2024.

Core Property Management købte i 2019 byggefeltet af Arealudviklingsselskabet Høje Taastrup C, der er ejet af Høje Taastrup Kommune, Danske Shoppingcentre samt ATP og PFA.

I alt bliver der på 25 grunde bygget 116.784 kvm boliger, 107.345 kvm erhverv, 18.500 kvm parkering og 19.450 kvm offentligt byggeri i form af blandt andet Høje-Taastrup Kommunes nye rådhus i udviklingsområdet, der strækker sig over et areal på 262.000 kvm.

 


Relaterede konferencer

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Fra 1. januar: Nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne