Ejendomsudviklerkoncernen NRE Group har netop annonceret, at de har ansat Klaus Bendix Poulsen som ny projektudvikler.

Klaus Bendix Poulsen har tidligere ledet nøglepositioner i flere fremtrædende ejendomsvirksomheder og med mere end 15 års erfaring fra ejendomsbranchen tilføjer Klaus Bendix Poulsen supplerende ekspertise til NREs nuværende udviklingsteam.

Med en fremtrædende karriere og et omfattende netværk indenfor ejendomssektoren er Klaus Bendix Poulsen rustet til at tackle de udfordringer, der har præget ejendomsmarkedet de seneste år. Ansættelsen er en strategisk investering i NREs mål om at styrke sin tilstedeværelse og udvide sin projektportefølje særligt i og omkring hovedstaden København.

”Vi er glade for, at Klaus har valgt at fortsætte hans karriere på vores team i NRE. Klaus har en mangeårig erfaring og et bredt netværk, som er værdiskabende for enhver ejendomsvirksomhed. Vi ønsker at intensiverer vores indsats i hovedstadsområdet, og derfor er denne styrkelse af organisationen helt essentiel” udtaler Jacob Eiskjær Olesen, administrerende direktør i NRE Group.


Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Afholdes 28. november 2024

Klokken 09.00 - 13.05

DOCKENDOCKEN, Færgehavnsvej 35, 2150 Nordhavn


Baggrund

Højhusbyggeriet boomer i Danmark for tiden. Højhuse kan ud over at være vartegn for byen også være en del af løsningen for de store byer, der har problemer med pladsmangel, samtidig med at flere og flere mennesker ønsker at bo i centrum.

Læs mere om programmet

Relaterede konferencer

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Ny udbudslov KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Fra 1. januar: Nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS