I 2020 får København et nyt Comwell-hotel med en unik beliggenhed i den nye bydel Nordhavnen. AP Pension og Finlands største pensionsselskab Keva har indgået i et joint venture-samarbejde om at etablere den 25.000 kvm store hotelbygning med en samlet investering på over 500 millioner kr.

Finlands største pensionsselskab bygger nyt hotel i Danmark. Keva har valgt Newsec Datea til at varetage administrationen af Kevas danske ejendomsselskab samt bidrage med løbende bygherrerådgivning.

- Som Nordens førende Full Service Property House er vi specialister i selskabsadministration, ligesom vi har stor erfaring med at levere individuel bygherrerådgivning. Vi ser frem til at samarbejde med Keva om dette spændende projekt, der er med til at løfte og udvikle en ny attraktiv bydel i København, siger Lars Brondt, markeds- og udviklingsdirektør, Newsec Datea.

NB! Nordhavn - de store projekter 2018-2035. Konferencen afholdes d. 4. september 2018.

- Vi har i forvejen et godt samarbejde med Newsec i Finland, så det var naturligt for os at tage kontakt til Newsec Datea. Vi er overbevist om, at de med deres kompetencer og indsigt i det danske marked er den rette partner til at løfte opgaven, supplerer Louhio Petri, Portfolio Manager, Keva.

Det nye hotel er tegnet af Arkitema Architects og kommer til at rumme 493 værelser og 18 konference- og møderum. Det bliver det første hotel i Nordhavnen, ligesom det er første gang i Comwells historie, at den danske hotelkæde åbner et hotel i eget regi i København. Hotellet opføres på Trælastholmen i området mellem lystbådehavnen bag Svanemølleanlægget og Copenhagen International School ved Skudehavnen.


Relaterede konferencer

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Ungdomsboliger på et modent marked

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning