Thylander udvider den 1. august 2021 sin partnerkreds med arkitekt Mikkel Westfall, der over de seneste 20 år har været en af de drivende kræfter i Årstiderne Arkitekter.

Mikkel Westfall er etanerkendt navn i ejendoms-og arkitektbranchen og har præget udviklingen af København med markante projekter, så som ”Postgården”,”Irma-karréen” og Grønttorvet i Valby plus øvrige succesfulde projekter i Danmark og udlandet.

”Jeg har i mange år beundret Mikkel for hans unikke evne til at kombinere det kreative og æstetiske med det funktionelle og forretningsmæssige i ejendomsudvikling. Han vil være en enorm gevinst for vores fremtidige projekter, og jeg glæder mig over at han bliver en del af holdet” siger Lars Thylander, partner og bestyrelsesformand i Thylander.

Mikkel Westfall ser frem til sin nye rolle hos Thylander:”Min passion er arkitektur, som skaber varig værdi for byen, brugerne og ejerne. Derfor ser jeg meget frem til mit nye arbejde hos Thylander, hvor jeg kan kombinere min erfaring som arkitekt med rollen som bygherre. Det giver mig mulighed forat realisere mine faglige ambitioner og påvirke arkitekturen, den bæredygtige byudvikling og sikre både æstetikken og kulturarven i vores projekter. Jeg har en tiltro til, at det kan lade sig gøre hos netop Thylander, der i årtier har været kendt for på elegant vis at udvikle ældre ejendomme og give dem nyt liv”.

Mikkel Westfall får blandt andet ansvaret for det faglige og kreative analyse-og potentialearbejde på nye og eksisterende projekter. Han skal drive idegenerering og udvikling af nye koncepter, herunder for eksempel nye bo-og arbejdsformer og partnerskaber. Derudover skal han medvirke til udvikling af nyeudviklings-oginvesteringstemaer.

Kristian Krogh, Managing Partner i Thylander glæder sig over, at man i Mikkel Westfall får en stor kapacitet ombord, der kan styrke selskabets kreative profil.

Det ligger dybt i vores DNA at udnytte de gamle ejendommes sjæl og karakter, hvilket er noget af det mest bæredygtige der findes. Mikkel vil markant styrke vores kompetencer og kapacitet til at udvikle eksisterende og nye ejendomme, samtidig med,at der fastholdes økonomisk bæredygtighedi vores projekter, til gavn for vores investorer.”

Partnerkredsen i Thylander vil fremover bestå af Lars Thylander, Kristian Krogh, Henrik Køhn og Mikkel Westfall. Mikkel Westfall indtræder samtidigt i bestyrelsen for developervirksomheden Sophienberg Gruppen, der er delejet af Thylander Gruppen.


Relaterede konferencer

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Boligudvikling i Jylland

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Den nye Planlov KURSUS