Årets mest markante handel i den ældre boligmasse i Aalborg C er netop gennemført. Magnus Kjøller Ejendomme med 175 boliger fordelt på 10 ejendomme er solgt til lokal ejendomsinvestor i Aalborg. Nybolig Erhverv Aalborg har formidlet handlen. Gevinsten ved salget genplaceres i ejendomme - blandt andet i Universitetsområdet.

Nybolig Erhverv Aalborg har netop gennemført og afsluttet en af årets mest opsigtsvækkende og markante ejendomstransaktioner i Aalborg C.

Det er den unge iværksætter og ejendomsinvestor Magnus Kjøller, der har solgt sin markante og meget attraktive ejendomsportefølje i Aalborg bestående af 175 boliger fordelt på 10 af byens bedst beliggende og meget velholdte boligudlejningsejendomme i den ældre boligmasse samt en del velbeliggende ejerlejligheder i Aalborg centrum. Ifølge Børsen er ejendommene solgt for 223 millioner kr.

- Det har været en utrolig spændende opgave, og hele forløbet omkring salget har været meget professionelt fra såvel sælger som købers side, udtaler Partner i Nybolig Erhverv Aalborg, Mattias Manstrup, der har formidlet handlen.

NB! Jylland: Due Diligence - risikovurdering ved køb og salg af ejendom. Kurset afholdes d. 7. september 2017.

Den samlede handel er gennemført som en selskabshandel i en off-market transaktion til 2 af Aalborgs unge investorer Anne og Peter Claesen, som er søskende, og som i forvejen igennem en årrække har investeret i velbeliggende boligudlejningsejendomme i Aalborg C.

Magnus Kjøller er meget tilfreds med handlen, og mener også, at det er den rigtige køber, som Nybolig Erhverv Aalborg har fundet til ejendomsporteføljen.

- Det er klart at efter flere års ejerskab, så betyder det meget for mig, at der er fundet en seriøs og god køber som Anne og Peter Claesen, udtaler Magnus Kjøller.

På købersiden er der også stor tilfredshed med handlen.

NB! Butiksmarkedet i Aalborg 2018-2028. Konferencen afholdes d. 18. januar 2018.

- Vi er enormt glade for handlen. Ejendommene er nogle perler i et opadgående marked, hvor meget lidt lignende disse ejendomme er til salg. Vi synes det har været et meget ordentligt forhandlingsforløb med Magnus Kjøller, hvor alle vores ønsker er blevet mødt uden de store problemer. Vi retter ligeledes en tak til Nybolig Erhverv Aalborg, som på vanlig vis har udvist en stor professionalisme i forbindelse med forhandlingsforløbet. Vi glæder os til at fortsætte arbejdet med ejendommene, som heldigvis allerede er meget veldrevne, siger Peter Claesen.

- Magnus Kjøller er et godt eksempel på en ung professionel ejendomsinvestor, der fra start har haft en meget strategisk tilgang til sine ejendomsinvesteringer”, påpeger Mattias Manstrup. Magnus Kjøller begyndte sine opkøb af ejerlejligheder for cirka 10 år siden – men kom for alvor ind i ejendomsbranchen i 2011, hvor han også via Nybolig Erhverv Aalborg købte en stor del af de ejendomme, som han nu har solgt.

- Magnus har helt fra start haft en veltilrettelagt strategi omkring udvikling og istandsættelse af ejendommene, og en daglig meget professionel administration, som har været varetaget af DEAS A/S, fortsætter Mattias Manstrup.

NB! Aalborg: De store projekter. Konferencen afholdes d. 19. april 2018.

Ifølge Nybolig Erhverv Aalborg er det ikke en tilfældighed, at Magnus Kjøller nu kan realisere en stor millionfortjeneste på sine ejendomsinvesteringer.

Når en investor indgår en tæt og fortrolig investorrelation, som Magnus Kjøller har gjort med Nybolig Erhverv Aalborg igennem de sidste 10 år, så oplever vi i stort set alle tilfælde, at dette giver en stor værdi for vores investorer, siger Mattias Manstrup.

Gevinsten fra salget af ejendomsporteføljen skal ifølge Magnus Kjøller genplaceres i ejendomme, denne gang med fokus på nybyggede boligprojekter. Nybolig Erhverv Aalborg har allerede gennemført det første større opkøb, hvor Magnus Kjøller sammen med en partner køber 48 nybyggede rækkehuse i det attraktive Universitetsområde i Aalborg.


Relaterede konferencer

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Hvordan vi får mere liv i bykernerne