Logistic Contractor opruster i Danmark med ansættelsen af en ny projektleder, der kommer med mange års erfaring fra installationsbranchen.

I endnu et initiativ på det nordiske marked har Logistic Contractor Danmark ansat Niclas Flensburg som projektleder.

 - Vi er meget glade for, at Niclas ønsker at være en del af vores udvidede danske initiativ. Niclas vil supplere og styrke vores aktiviteter i Danmark med sin erfaring, kompetence og kontaktnetværk. Med Niclas om bord vil spidskompetencen, der findes hos Logistic Contractor i dag, blive yderligere tilpasset det danske marked, siger Sandu Nylmon, administrerende direktør for Logistic Contractor Danmark. 

Niclas Flensburg kommer fra en stilling som "Head of Projects and Installations" hos Knudsen Køling, og har over 19 års erfaring i ledende stillinger inden for installationsbranchen, både som konsulent og entreprenør.

NB! Nye boformer og bofællesskaber. Konferencen afholdes d. 28. november 2019.

- Jeg sætter pris på, hvordan Logistic Contractor hjælper kunderne med at udvikle og bygge logistikanlæg, der optimerer driften, siger Niclas Flensburg. Det er i tråd med, hvordan jeg kan lide at anvende Lean - det vil sige maksimere kundefordelen og minimere spild af ressourcer.

Logistic Contractor er en del af svenske Wästbygg Gruppen AB. Logistic Contractor købte i september 2018 en grund på 21.000 kvm af Høje-Taastrup kommune, hvor virksomheden bygger distributionscentral og et nyt hovedkontor for TMJ. 


Relaterede konferencer

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Den nye Planlov KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Ungdomsboliger på et modent marked

Servitutter og lokalplaner KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS