De 2 kendisser Thomas Helmig og Renée Toft Simonsen har solgt deres 332 kvm store lejlighed på Strandvejen i Aarhus til den udbudte pris på 13 millioner kr., og dermed kunne sælgerne hive en pæn gevinst hjem.

Thomas Helmig og Renée Toft Simonsen forventede at få 13 millioner kr. for luksuslejligheden i Aarhus, og det fik de, viser det netop tinglyste salg ifølge Boliga.

Lejligheden ligger centralt i midtbyen nær Skanseparken og Jægergårdsgade. Men skulle de nye købere have mere lyst til at betragte livet i Aarhus fra deres nye residens, er det både muligt fra en altan og en tagterrasse.

NB! Jylland: Due Diligence - risikovurdering ved køb og salg af ejendom. Kurset afholdes d. 7. september 2017.

Hvis de da ikke foretrækker at blive inden døre og nyde deres nye stue, der ligger i et hjørnetårn. Ligesom der er flere værelser og et køkken-alrum, som af mægleren bag salget, Lokalt Liebhaveri, blev betegnet som "leverum".

Om Thomas Helmig og familien fortsat skal lukke deres øjne i Aarhus, er uvist. Den nu solgte lejlighed har været deres i lige knap 5 år, men skulle savnet blive for stort, kan de glæde sig over, at de ifølge Boliga har fået en pæn fortjeneste med fra salget. De købte den selv for 6,75 millioner kr. i 2012.


Relaterede konferencer

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Boligudvikling i København frem til 2030

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Køge: det store byggeboom frem til 2032