KPC investerer 350 millioner kr. i 15.000 kvm nye og eksisterende boliger i en helt ny bydel i Risskov ved Aarhus. I alt rummer projektet 110.000 kvm - fordelt på godt 1.200 nye boliger - indrettet i dels de historiske bygninger, dels i nybyggeri i området.

Region Midtjylland bygger nyt og udvider, så hele Aarhus Universitetshospital - herunder psykiatrisk hospital i Risskov - bliver samlet på en matrikel i Skejby. Det har givet mulighed for at lade det eksisterende hospital indgå i en ny byudvikling.

KPC er en del af konsortiet, der skal stå bag udviklingen af en helt ny bydel i området. Her samarbejder KPC med Lærernes Pension og PKA med planen om en ny bydel med udgangspunkt i Bindesbølls eksisterende bygninger.

NB! Byens Ejendom afholder konferencen: Campusbyggeri for 6 milliarder i Aarhus og Aalborg. Konferencen afholdes d. 3. september 2014

- Projektet vil tage udgangspunkt i de kulturhistoriske værdier i området - de fredede bygninger og parken. Vi glæder os til dialogen med beboerne i området, så vi får skabt et projekt til gavn og glæde for så mange som muligt - både nye beboere i bydelen og hele området, siger Peter Christophersen.

På baggrund af den udarbejdede helhedsplan for området vil der i samarbejde med Aarhus Kommune blive udformet en lokalplan. Den kommende bydel, som Arkitema har sat stregerne til, får navnet Bindesbøll Byen.


Relaterede konferencer

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter