Kristian Nielsen Kjær er udnævnt som ny associeret partner hos KHR Architecture.

Kristian Nielsen Kjær har været ansat hos KHR siden 2019 og har arbejdet som arkitekt og projektleder på en række projekter i ind- og udland, senest på boligprojekterne Grunwalds Have ved Østre Gasværk og Kregmehusene i Kregme by. Samtidig har han været arbejdsmiljørepræsentant og involveret i HR og salg. Det skriver KHR i en pressemeddelelse.

"Både jeg og resten af partnerkredsen er rigtig glade for at byde Kristian velkommen som associeret partner. Det er vigtigt for firmaets udvikling og fremtid, at vi bringer yngre kræfter i spil, og Kristian har gennem de seneste 5 år bevist, at han både fagligt og menneskeligt er et rigtig godt bud," siger adm. direktør Lars Kragh.

Kristian Nielsen Kjær har en bachelor i ingeniørvidenskab fra DTU og er derefter uddannet arkitekt fra Aarhus Arkitektskole. Han har arbejdet på forskellige tegnestuer og har i en årrække undervist på både Arkitektskolen i København og i Aarhus. I dag er han beskikket censor på tre af landets arkitektuddannelser. Derudover har han taget en masterclass i organisationspsykologi – et fundament, han bruger i det daglige arbejde på tegnestuen.

"Jeg elsker udvikling, både på det personlige plan, og i forhold til projekter og organisationer, og det behov har KHR Architecture virkelig formået at imødekomme gennem de seneste år. Derfor er jeg meget taknemmelig for, at jeg nu bliver endnu mere involveret i udviklingen af virksomheden. Jeg har stor respekt for firmaets historiske ballast, men vil samtidig gøre mit bedste for at understøtte det gode, dynamiske arbejdsmiljø og den innovationslyst, der i dag præger tegnestuen," siger Kristian Nielsen Kjær.


Relaterede konferencer

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Fra 1. januar: Nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.