Ny Rosborg skal udvikles på et 800.000 kvm stort område vest for Vejle bymidte. Hør mere på konferencen "Vejles store projekter - byggeri for 30 milliarder" den 26. marts 2020.

Ny Rosborg skal udvikles på et 800.000 kvm stort område vest for Vejle bymidte og skal i fremtiden huse 5.000 beboere, 20.000 kvm erhverv, dagligvareforretning og en daginstitution.

Planen er, at skabe et trinbræt til naturen og samtidig en tæt bydel, hvor landskabet gør den fremtidige by modstandsdygtig i forhold til klimaforandringer og samtidig skaber rammen om bydelsfællesskaber og aktiviteter for fremtidens borgere i Ny Rosborg og Vejle som helhed.

Bydelen bliver et laboratorie, hvor landskabet er rammen om en række testfelter med fokus på forskning i deponier, regnvandsbassiner der forsinker og renser byens vand inden udledning til åen, forskningsmiljøer, vand- og naturlegepladser, naturstier, oplevelsesstier, pavilloner og temporære projekter om leg og læring i naturen. Udviklingen af bydelen forventes at være en proces der foregår over de næste 30 år.

Hvordan har processen været med at skabe den nye bydel? Hvilke tanker ligger bag og hvordan ser planerne for Ny Rosborg ud?

Hør mere på konferencen Vejles store projekter - byggeri for 30 milliarder den 26. marts 2020, hvor Mads Tenney Jordan, partner og administrerende direktør i Møller & Grønborg, er blandt oplægsholderne. Hele programmet kan læses her, og du kan tilmelde dig her.


Relaterede konferencer

Ungdomsboliger på et modent marked

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Fremtidens betonbyggeri

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Stormflodssikring af by- og landområder

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Boligudvikling i København frem til 2030