Genmabs nye hovedkontor er udviklet og bygges af NCC i samarbejde med arkitekterne Dissing + Weitling. Det hele står færdigt i begyndelsen af 2023.

Genmabs fremtidige hovedkontor bliver på ca. 12.500 kvadratmeter og skal stå færdigt til indflytning i første kvartal 2023. Genmab lejer domicilbygningen i 15 år frem til år 2038. Den 1. juli 2021 blev grundstenen til byggeriet lagt.

- Et topmoderne byggeri med fokus på bæredygtige løsninger og menneskers trivsel og tilmed i et kvarter af København, der er i en rivende udvikling. Jeg er derfor også stolt af, at vores lejer er Genmab, der i den grad er helt fremme inden for sit felt, og jeg glæder mig til at byde jer indenfor, når vi er færdige, sagde Ole Faurby, administrerende direktør for NCC Property Development ved arrangementet.

Erhvervslejeloven - ny udvikling. Kurset afholdes d. 1. september 2021.

Bygningen får 5 etager og bliver formet som en kube omkring en central atriumgård. I stueetagen etableres reception, mødecenter og auditorium samt kantine. Den centrale atriumgård udformes, så den giver lys til kontormiljøerne på alle etager og med facader, der sikrer transparens og interaktion mellem etagerne.

Hovedkontoret opføres, så det kan bæredygtighedscertificeres på DGNB-guld niveau. Til byggeriet hører også 3.000 kvm kælder, ligesom der ved siden af bygningen opføres et parkeringshus efter NCC’s eget koncept med plads til 250 biler.

Grunden i Valby har ud over hovedkontoret til Genmab og parkeringshuset lagt ind i sit koncept, at der skal bygges endnu et kontorhus, så det giver et samlet hele med et flot og gennemført arkitektonisk udtryk for området.


Relaterede konferencer

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Ny udbudslov KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS