Udlejeren af luksussommerhuse VillaVilla har fået en ny medejer i form af investeringsselskabet Better Holding 2012.

VillaVilla, et datterselskab under Skanlux-koncernen, annoncerer, at Better Holding 2012, ejet af Jesper Søgaard og Christian Kirk Rasmussen fra sportsmediefirmaet Better Collective, er blevet en del af ejerkredsen.

Denne strategiske investering markerer begyndelsen på en ny æra for VillaVilla, der har ambitioner om at styrke sin position som førende aktør inden for udlejning af sommer- og feriehuse i Danmark og Tyskland. Det skriver VillaVilla i en pressemeddelelse.

Skanlux' direktør, Jakob Nautrup, udtaler: "Det her er kæmpestort for os. Med Jesper Søgaard og Christian Kirk Rasmussen ombord får vi adgang til uvurderlig digital ekspertise og markedsføringsressourcer, der vil give os de muskler, vi behøver for at realisere vores vækstambitioner. Better Collective er kendt som en af Nordeuropas stærkeste digitale markedsføringsvirksomheder, og vi ser frem til at drage fordel af deres erfaringer og netværk."

Denne nye partnerskabsaftale er en del af Skanlux-koncernens overordnede strategi om at intensivere vækstindsatsen på tværs af det nordeuropæiske marked. Skanlux har i de senere år opnået bemærkelsesværdige resultater, hvor især satsningen på sommerhusudlejning har sikret virksomheden en solid markedsposition. Med tilføjelsen af Better Collective’s ekspertise er det målet at accelerere denne udvikling yderligere, især i Tyskland og Skandinavien.

VillaVilla og Skanlux ser frem til at udnytte synergierne fra det nye ejerskab til at skabe en endnu stærkere og mere konkurrencedygtig virksomhed. Med tæt på 500 luksussommerhuse i høj kvalitet og markedets stærkeste servicesetup er produkt og koncept på plads. Den kommende tid vil vi fokusere på at integrere de nye ressourcer og kompetencer i forretningen, så vi kan levere endnu bedre oplevelser til vores kunder og samarbejdspartnere.


Relaterede konferencer

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Fra 1. januar: Nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Hvordan vi får mere liv i bykernerne