En gruppe private grundejere ønsker at opføre etageboliger på et 12.000 kvm stort erhvervsområde tæt på kysten i Dragør.

I dag er der i alt 8 erhvervsejendomme på området, der ligger på Søndre Tangvej tæt på kysten ved Dragør Sydstrand, mellem Dragør Gamle By og Søvang. De fleste med grundstørrelser mellem 1.000 kvm og 1.500 kvm.

Kommunen har udarbejdet et forslag til en ny lokalplan for området, da den nuværende lokalplan ikke tillader at området anvendes til boligbyggeri. Lokalplanforslager er nu sendt i offentlig høring frem til den 6. august 2024.

Lokalplanforslaget giver mulighed for at opføre etageboliger i op til 3 etager i dele af området samtidig med at eksisterende erhverv kan fortsætte nuværende aktiviteter.

Ifølge Dragør Nyt har grundejerne for nærværende ikke valgt at gå sammen om ét stort projekt. I stedet for har man indsendt en række forskellige forslag til byggerier på grundene.


,


Servitutter og lokalplaner KURSUS

Afholdes 13. november 2024

Klokken 09.00 - 12.50

DOCKENDOCKEN, Færgehavnsvej 35, 2150 Nordhavn


Kursusbeskrivelse

En servitut er en bestemmelse, der begrænser rettigheder over fast ejendom.

Servitutter kan indeholde mange forskellige bestemmelser, som hvor der må bygges på en grund, hvordan ejendommen skal være tilsluttet forsyningsnettet, hvem der må råde over…

Læs mere om programmet

Relaterede konferencer

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Fra 1. januar: Nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS