Gefion Group har solgt 3 ejendomme med i alt 150 boliger fordelt på godt 13.000 kvm samt knap 500 kvm erhverv

Ved Amager Strandvej lige overfor Sundby Sejlklub og blot 7 minutter med Metroen fra Kongens Nytorv udvikler Gefion Group et større område på 40.500 kvm med cirka 300 boliger, kontorer, mindre butikker og caféer.

Som led i dette udviklingsprojekt har Gefion Group solgt endnu 3 boligejendomme på i alt 13.016 kvm og tilhørende erhverv på 495 kvm til Europa Capital på vegne af sin core fond. Keystone Investment Management har repræsenteret køber i handlen.

De 3 boligejendomme omfatter 150 udlejningsboliger og 4 erhvervslejemål. Ejendommene er under opførelse og forventes færdigbygget i perioden oktober 2020 til februar 2021. Udlejningen af boligerne i området er allerede påbegyndt.

- Byggeriet langs Amager Strandvej er det sidste inden området kan kaldes helt færdigudviklet, og derfor oplever vi stor interesse for området fra både inden- og udenlandske investorer. På Amager Strandvej har vi tidligere solgt 3 boligejendomme til danske investorer samt en stor erhvervsejendom til en tysk fond. Med salget af de tre boligejendomme har vi nu blot en enkelt boligejendom samt en parkeringskælder tilbage før vi kan melde alt udsolgt på Amager Strandvej siger Thomas Færch, administrerende direktør i Gefion Group.

Salget af de 3 boligejendomme til Europa Capitals core fond er formidlet af Cushman & Wakefield / RED, mens Accura og Bruun & Hjejle har bistået henholdsvis køber og sælger.

Parterne ønsker ikke at offentliggøre købesummen.


Relaterede konferencer

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Ny udbudslov KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter