ActivumSG, der ejer ejendomsudvikleren og totalentreprenøren Casa, har fået godkendelse af Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen til at fusionere Casa og KPC Holding. Med myndighedernes godkendelse ventes ActivumSG's køb af KPC Holding nu endeligt afsluttet i juni 2022.

Der har ikke været indvendinger fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen eller offentligheden mod, at ejendomsfonden ActivumSG, der i forvejen ejer Casa, kan fusionere KPC Holding og Casa.

Det har Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen meddelt, og dermed ventes handlen - der skal føre til en sammenlægning af to af branchens førende og mest innovative selskaber, Casa og KPC - gennemført allerede i løbet af juni måned.

Jylland: Generationsskifte af ejendom. Kurset afholdes den 24. november 2022.

- Vi vil gerne takke for en kompetent og effektiv sagsbehandling af myndighederne. Den betyder, at vi nu forventer, at handlen mellem ActivumSG og ejerkredsen bag KPC kan lukkes endeligt allerede i løbet af juni, siger Torben Modvig, administrerende direktør i Casa, der fortsætter i rollen som administrerende direktør for det sammenlagte selskab.

Først ved endelig afslutning af handlen bliver der kommenteret på planerne for det kommende selskab, oplyses det.


Relaterede konferencer

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Boligudvikling i Jylland

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Ungdomsboliger på et modent marked

Aalborgs massive udviklingsprojekter

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.