Experimentarium, som er ved at blive ombygget, blev mandag eftermiddag, den 27. april 2015, ramt af en brand, der kan være opstået i forbindelse med brug af åben ild i forbindelse med, at der blev lagt tagpap.

Der meldes om 2 tilskadekomne ved branden på Experimentarium i Tuborg Havn, som er under ombygning. Det skriver tv2.dk, som videre beretter, at branden har spredt sig til flere af de omkringliggende bygninger, men dog er under kontrol.

- Men det er ikke ensbetydende med, den er slukket, siger Ulrik Lindén til tv2.dk, og oplyser videre, at den ene af de 2 tilskadekomne har brækket anklen, mens den anden er indlagt til observation for røgforgiftning.

NB! Rådgivers ansvar, erstatning og honorering. Seminaret afholdes d. 7. maj 2015.

Årsagen til branden er endnu ukendt, men der blev arbejdet med åben ild i forbindelse med, at der blev lagt tagpap, hvilket kan have startet branden.

Udbygningen af Experimentarium i Hellerup har været i gang siden februar 2014, hvor alle udstillinger rykkede til den midlertidige adresse på Papirøen ved Københavns Havn. Experimentarium har indgået den store råhusentreprise med entreprenørfirmaet HME Byg & Entreprenør, som står for udvidelse og ombygning af Experimentarium.

Cebra Arkitekter har tegnet det 30.000 kvm store og 400 millioner kr. dyre byggeprojekt, som efter en revideret plan skal stå klar i april 2016.


Relaterede konferencer

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter