EDC Erhverv Poul Erik Bech søger ny partner og en erhvervsmægler til afdelingerne i Sønderjylland for at fortsætte udvikling og vækst.

Ny ejerstruktur i EDC Erhverv Poul Erik Bech er netop sat i søen, så de nuværende erhvervscentre i Sønderborg og Aabenraa står endnu tættere sammen til ét stærkt og stort regionalt erhvervscenter, som får navnet EDC Erhverv Sønderjylland. For at styrke landsdelen søger EDC en ny partner og en erhvervsmægler til afdelingerne i Sønderjylland for at fortsætte udvikling og vækst.

- Etableringen af erhvervscentrene i Sønderborg og Aabenraa er forløbet særdeles tilfredsstillende og nu er turen kommet til at styrke positionen i yderligere i markedsområdet bestående af de 4 sønderjyske kommuner; Haderslev, Aabenraa, Tønder og Sønderborg, siger Poul Erik Bech.

Vejle: De store investeringer. Konferencen afholdes den 23. marts 2023.

- Vi vil altså fortsætte med at have fuldt fokus på regionen og ønsker at finde nye, dygtige medarbejdere, der kan drive os fremad. Derfor søger vi ny partner i Sønderborg og endnu en erhvervsmægler, så vi fremover vil stå endnu stærkere som én samlet enhed i Sønderjylland, som vi kalder EDC Erhverv Sønderjylland, uddyber han.

EDC Erhverv Poul Erik Bech har allerede fået 2 partnere på plads i Aabenraa. Morten Dahl Rask er kommet til med erfaring fra den finansielle sektor og Bjørn Borg er kommet til fra en stilling som salgsdirektør i et byggefirma. De supplerer Preben Christensen, der tidligere var medejer af Aabenraa.

- Vi kommer til at dække et større område i den kommende tid. Jeg har været med som partner i Aabenraa og omegn i snart 2 år, og det er gået virkelig godt, hvor vi på relativ kort tid har vækstet omsætningen betydeligt. For nogle måneder siden kom Bjørn Borg med som partner. Det er et givende samarbejde, hvor vi supplerer hinanden godt, udtaler Morten Dahl Rask.


Relaterede konferencer

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Fra 1. januar: Nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Ny udbudslov KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.